En krop fyldt med sorg..

Ugens madplan – uge 41

De sidste 2 uger har været meget hårde (det kan du læse mere om HER og HER), det har betydet der har været perioder hvor jeg slet ikke har spist, perioder hvor jeg kun har spist junk og perioder hvor jeg trøstede med selv med slik.

Og lige nu kan jeg godt mærke min krop ikke har det så godt og har brug for ordentligt mad. Så selvom  jeg stadigvæk ikke er helt på toppen vil jeg alligevel gerne prøve at fokusere på ordentlig kost igen så jeg kan få noget energi ind og mindre ondt i maven.

Derfor har vi lavet madplan for den kommende uge og som altid deler jeg den gerne med jer :)

Madplan – uge 41

Mandag: Hvidkålssalat med kyllinge frikadeller

Tirsdag: Hakkebøf med grøntsagsstave

Onsdag: Kødsovs med gulerodspasta

Torsdag: Kylling med broccoli salat

Fredag: Pitabrød

Lørdag: Familie fødselsdag

Søndag: Wokret

 

Hvad skal i have? :)

img_0007

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En krop fyldt med sorg..