Hvordan gik det egentlig med vippeserummet?

En krop fyldt med sorg..

I sidste uge skrev jeg om mine tanker og en dyb sorg som nu var i min krop og fyldte hele min hverdag, og det gør den stadig.

I torsdags skulle jeg sige farvel til ham, det var en hård dag men samtidig også så smuk. Bisættelsen var fuldstændig i hans ånd, og det hele var bare så smukt.

Men det gør stadig ondt, og jeg forstår det stadig ikke. Jeg får ind i mellem mavepustere/stik i maven hvor det går op for mig. Jeg får svært ved at trække vejret og tårerne triller ud.

Jeg forstår ikke endnu at jeg aldrig skal se ham igen, og de øjeblikke hvor det går op for mig er ulidelige. Jeg har kendt ham størstedelen af mit liv, han var min ældste barndomsven og jeg hans ældste barndomsveninde, som vi altid sagde.  Han var den ven som bare skulle være i mit liv for altid. Men sådan blev det ikke, og det gør så ondt. Det er så uretfærdigt at han bare blevet taget fra os så hurtigt – det giver ikke mening og det kommer det aldrig til at gøre, man skal “bare” lære at leve med det.

Og nu har vi været til bisættelse, og sagt farvel – og nu skal man prøve at finde en hverdag igen. Jeg ved godt sorgen vil ulme i mig længe og jeg skal acceptere den er der og give den plads.

Men det skræmmer mig alligevel os. I aften skal jeg i byen med en masse skønne blogger piger, en aftalte vi har haft længe og som jeg har glædet mig meget til. Men alligevel har jeg det også svært ved det. Det føles på en måde forkert at skulle drikke og more sig, når alt indeni gør ondt.

Men jeg ved hvad han ville sige til mig hvis jeg spurgte ham om jeg skulle tage afsted, og jeg ved også det er godt at komme ud og få tankerne lidt væk. Så derfor tager jeg afsted, også må jeg se hvordan det hele går.

Jeg vil ihvertfald gøre hvad jeg kan for at nyde denne aften, både for min skyld og for hans skyld <3

Jeg har selvfølgelig advaret pigerne om min situation, men jeg ved også hvordan de piger kan få mig til at grine og jeg føler mig tryg i deres selskab.  Så nu skal jeg have tøj krise og finde ud af hvad jeg skal tage på :)

Til dig min skat <3

Min ældste barndomsven.

Jeg elsker dig og du vil altid have en kæmpe plads i mit hjerte. Jeg glemmer dig aldrig. 

Altid elsket, altid savnet og aldrig glemt <3

DIN ældste barndomsveninde!

14516485_10208587604740713_1908167583884534347_n

Billede taget torsdag aften hvor vi sendte lanterner op for ham <3

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan gik det egentlig med vippeserummet?