Det er vigtigt for mig at sige at alle indlæg og de tanker jeg deler på bloggen, er mine egne holdninger. Jeg er ikke uddannet indenfor fitness, træning, ernæring eller sundhed. Tværtimod så er jeg uddannet indenfor kontor, markedsføring og HR, hvilket er langt fra denne fitness verden ;)

Men jeg deler de tanker, tips og opskrifter som fungere og virker for mig og min hverdag. Måske det også virker for dig, men det kan også være det slet ikke fungere for dig – bare så du husker det – men det er blandt derfor jeg hverken deler min kostplan eller træningsplan, da disse er udviklet specielt til mig og mine behov :)

Sponsorerede indlæg og modtagelse af produkter/gaver

Jeg modtager nogle gange et bestemt beløb for at skrive om et produkt eller får nogle produkter gratis for at skrive om det. Hvis et indlæg er sponsereret vil det blive tydeligt angivet i mine indlæg. Men jeg skriver kun om de produkter og ydelser, som jeg mener har relevans for min blog og mig som person men som jeg også mener kunne være relevante for jer læsere. Alt jeg skriver i mine indlæg er 100% mine egne meninger og holdninger, og jeg vil altid være ærlig og sige hvad jeg mener om de pågældende produkter.

Hvis jeg modtager et gratis produkt som gave vil det blive angivet i det pågældende indlæg. Jeg skriver ærligt om min holdning til den modtagne gave og ligeledes er alt jeg skriver i mine indlæg er 100% mine egne meninger og holdninger, og jeg vil altid være ærlig og sige hvad jeg mener om de pågældende produkter.

Affiliate links:

Nogle af de links jeg deler, er affiliate links. Det betyder, at når jeg linker til en webshop, så får jeg en procentdel for det, hvis i køber noget via linket.
Det koster ikke jer INTET ved at i klikker på det – bare rolig :) .- Jeg vil altid gøre opmærksom på dette i mine indlæg, når der er tale om disse links. Jeg linker kun til de webbutikker, jeg selv shopper i og som jeg mener er gode butikker, som jeg kan stå indenfor :)

Og hvis i har nogle spørgsmål til overstående eller andet – er i velkomne til at skrive til mig på: getfitinspiration@live.dk :)

2016-04-02 09.47.41