Den der dumme vægt..

Madplan – uge 24

Jeg har tidligere delt mine mad planer, og jeg tror endda jeg i det sidste indlæg skrev at jeg nu fremover ville dele mine mad planer hver søndag. yeeees, irriterende type som, så ikke gør det hun skriver – ups! :D

Men det droppede jeg, fordi vi simpelthen ikke lavede madplaner – men det vil vi begynde på igen. Det giver altså bare en bedre planlægning og overblik og gør at man undgår at falde i! :)

Jeg deler mine mad planer til inspiration – jeg ved nemlig selv hvor svært det kan være og finde på noget til aftensmad!

11291773_10205301545031274_517538910_n

 

Mandag: Coleslaw salat med kylling

Tirsdag: Kyllingefrikadeller med broccoli salat

Onsdag: Kyllingefrikadeller (rester) med hvidkålssalat

Torsdag: Spinat wraps

Fredag: Boller i karry med blomkålsris

Lørdag: Frikadeller med coleslaw salat (vi skal passe barn, så det skal bare være nemt! :D)

Søndag: Sund “spaghetti” carbonara

Det var ugens madplan – lidt kedelig måske? Men vi har en travl uge, så gør det ikke noget det lidt kedeligt, men det smager godt og er nemt! :)

 

4 kommentarer

 • Line H

  Ej jeg syntes simpelthen du er så fantastisk :-) Jeg ku’ ikke lade være med at grine lidt da jeg læste starten på det her indlæg :-)

  Elsker at følge med på din blog og instagram! Og tak for madplans-inspiration. Der er vist nogen der kan ide frikadeller ;-) Men det er altså også bare så nemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, tak – det er jeg virkelig glad for at høre <3 :)

   Haha og nej egentlig ikke – det er bare så pisse nemt i en travl hverdag! Men er ikke lige frikadelle elsker :D haha! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Altid dejligt med inspiration fra andres madplaner. Synes nogle gange, at det er det samme vi spiser i vores familie, men når fx. lasagne, kødsauce, frikadeller er et hit hos børnene, så er der ingen grund til at lave om på det – selv om jeg dog gør det alligevel ;-)

  Broccolisalat. Det tror jeg, at jeg skal have lavet snart. Det er så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der dumme vægt..