Træningstøj på tilbud - Spar 25 % hos Sportsmaster!

Madplan – Uge 38

Som jeg sidder og skriver det her, er jeg faktisk lidt i dårligt humør.. Jeg synes selv jeg ser rigtig stor ud og jeg kan se jeg har taget på og jeg er kommet ind i de dårlige vaner igen, og jeg er sgu skuffet over mig selv..

Ja jeg ved godt der har været fødselsdag og alt det der. Hele den her weekend har f.eks. stået i fødselsdagens tegn, med hele 3 dage. Det pænt meget mad, det nok os derfor jeg føler mig lidt trist.

Men jeg ved os det kun er mig der kan ændre det – så jeg må kæmpe og huske på alle har op og ned ture under et vægttab, man føler sig bare SÅ alene i situationen :/

Men nu må jeg i gang igen – jeg har brug for de gode vaner, for jeg ved hvor MEGET godt det gør for mig.

Så derfor er vi nu begyndt på en af de ting der fungere, nemlig MADPLAN! :)
og jeg ved andre har brugt mine madplaner til inspiration – så her kommer madplanen for uge 38 :)

Skærmbillede 2015-09-13 kl. 21.20.06

Mandag: Kylling med salat

Tirsdag: Fyldte squash

Onsdag: Kødsovs med grønsagsspaghetti

Torsdag: Wok med kylling

Fredag: Laks med salat

Lørdag: 3. Runde af fødselsdag, så er det os slut for denne omgang!

Søndag: Frikadeller med broccolisalat


 

Jeg kunne os godt bruge noget inspiration, hvad skal i have? :)

8 kommentarer

 • Stine

  Denne uge står på: Kylling med serrano med spinat og jordbær salat, kyllingewok i kokos, friske forårsruller med bla mango, avocado, grøntsager, peanuts og kylling og en salat med ingredienserne/resterne fra dagen før, laks og spidskål stegt med hvidløg, hakkede mandler og edamamebønner.. Ellers er det også ved at være årstid til suppe synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  For mit vedkommende skal tingene ikke tage alt for lang tid at lave og ikke kræve for meget forberedbing da jeg arbejder meget og træner en del. Så for eksempel skal vi have wok som dig, tortilliapandekager med krøntsager og kød, rodfrugter og et stykke lækkert oksekød madplan for the win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  I denne uge står menuen hos os på rodfrugtesuppe, burger med oksekød, fiskefrikadeller m. Rugbrød og gulerodssalat, hot chili suppe (svinekød og grønsager i en boullion), kyllingeburger, kartoffellsagne og gullaschsuppe. – det er især her efter, at jeg er begyndt at spise en del suppe, at kiloene endelig er begyndt at rasle af. 6kg på 2 måneder :D – og der findes simpelthen så mange forskellige slags supper, og så er det bare super sundt og lækkert!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Mandag: Stegt kyllingebryst med blandet salat og dressing rørt af skyr, krydderier mm.
  Tirsdag: Fintsnittet spidskål (skal agere for pasta) og spicy kødsauce
  Onsdag: Hjemmelavet pizza på blomkålsbund og rester fra kødsaucen ovenpå
  Torsdag: Kartoffelporresuppe med bacon og porrer on the top
  Fredag: Rester af suppe
  Lørdag: Hakkebøf med salat og fritter af Søde kartofler
  Søndag: Krebinet med salat

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningstøj på tilbud - Spar 25 % hos Sportsmaster!