Tefal OptiGrill :)

Så er der sgu gode nyheder!

Den 1. juli, udgav jeg dette indlæg, hvori jeg afslørede jeg var var blevet arbejdsløs da min kontrakt var udløbet – og at jeg allerede var træt af de fordomme der var om arbejdsløse. (Men jeg kan nogle gange godt forstå det, for hold kæft jeg har da mødt nogle tosser på jobcenteret…)

Nå, nok om det… Jeg kan nu efter 3 måneder som ledig nu afsløre dette:

2015-09-29 16.51.39

JEG HAR FÅET ARBEJDE! :D

Jeg starter pr. 19/10-2015 som HR Assistent i en global virksomhed hvor jeg skal være HR Assistent for for Norden!

Det har været en lang proces, med rigtig mange samtaler med virksomheden, men jeg kan nu endelig afsløre at jobbet er mit! :)

I går var mig og min kæreste ude at spise og fejre det – med god samvittighed.  Jeg er inde i en lidt dårlig periode pt. det skal der nok komme en forklaring på senere, når jeg er klar til det.  Så derfor var det pisse dejligt at jeg endelig kan sige jeg har fået et arbejde :)

WEEEEHUUUUU! :) <3

9 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tefal OptiGrill :)