Små ting jeg vil fokusere på

Rejesnask / Rejesalat i sund udgave

I går var jeg desværre små sløj, så jeg var hjemme og skulle derfor lave frokost, eller det skal jeg jo egentlig hverdag  i og med jeg ikke har kantine på arbejde, men stadigvæk! ;)

Men jeg havde en eller anden lyst til rejer, og så tænkte jeg egentlig jeg godt kunne bruge en lækker rejesalat, og tænkte derfor at prøve at lave min anden version. Jeg har egentlig lavet en sundere version før, men jeg ville lige prøve med noget af det vi havde i køleskabet den her gang.

Og den her gang da jeg blandede min “blanding” sammen, tænkte jeg faktisk: “Nå, det var en fuser.. Men spises skal det” Så jeg proppede rejerne i og vendte det i sovsen/dressingen/blandingen hvad vi nu end skal kaldet det og proppede det på et stykke rugbrød. Da jeg tog den første bid blev jeg rigtig overrasket, for den smagte rigtig godt! Rejerne gjorde virkelig det ekstra – mums den var god. Så i får da lige opskriften :)

reje

Hvad jeg brugte:
150- 170 g. ferske rejer
1 tsk økologisk mayonaise fra Urtekram
2-3 spsk skyr (alt efter konsistens)
Dild krydderi (alt efter smag – du kan også bruge frisk dild, det er der helt sikkert mere smag i)
Citronsaft
Salt
Peber

Sådan gør du:
Bland alt sammen med undtagen af rejerne, og smag til indtil den har den konsistens og smag du ønsker. Prop derefter rejerne i og vend dem i det. Server derefter på et stk rugbrød med grønt til.

Velbekommen :) <3

rejes

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting jeg vil fokusere på