Tøj jeg ville købe - efter min krop

Sundere rejesalat

Jeg delte i påsken et billede af min ret jeg skulle have med til påskefrokost – vi skulle have en rejesalat med og vi prøvede at lave en lidt sundere udgave men at det stadig smagte af den klassiske rejesalat – og resultatet var et HIT! Skålen var næsten slikket og den smagte så lækkert og det synes gæsterne også, så det var fedt! :)

Derudover spurgte en masse om opskriften, så den vil jeg forsøge at dele her! Meget af det var bare noget jeg proppede i uden at have mål på det, men nu forsøger jeg så godt jeg kan :)

11119051_10204909707835589_1407055470_n

Det skal du bruge:

150 gram frosne rejer
150 gram naturel flødeost
Mælk
2-4 spsk  hakket frisk dild
Hvide asparges på dåse
Cayenne peber
Citron saft
Salt
Peber

Sådan gør du:

Få rejerne tøet op, og lig dem derefter i en sigte og lad dem dryppe af.

Flødeosten røres op med mælk, så den bliver blød. Her kan du selv bestemme hvor meget mælk du vil bruge så du får den konsistens du ønsker den skal have. Jeg vil gætte på jeg brugte mellem 2-3 dl mælk, jeg ville gerne have den var mere flydende end cremet. Men det er jo op til dig :)

Prop derefter dild og citronsaft i – her er det også hvor meget du ønsker den skal smage af det. Jeg tror vi brugte 4 spsk dild og citronsaft smagte jeg blot til. Derefter putter du rejerne samt asparges i – asparges er igen efter behov og hvor mange du ønsker i. Husk at både rejer og asparges afgiver væde, og det gør også cremen en smule tynderne :)

Bland det hele godt sammen og smag den til med cayenne peber, alm. peber og salt – så den smager lige som du vil have det! :)

Stil den i køleskabet med film over,  i mindst en halv time – gerne længere. Vi havde den natten over :)

Velbekommen :)

11117528_10204909735676285_120096610_n

4 kommentarer

  • Amanda Berg

    Det er ikke sundere, at tage den sunde mono umættet fedt fra mayonnaise, og erstatte med mættet fedt fra flødeost.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mads

    Er du virkelig sikker på 2-3 dl mælk til den smule flødeost? Har lige forsøgt og konsistensen bliver lige så flydende som mælken. Jeg har brugt Philadelphia 11% og har måttet komme 400g i til 1.5 dl skumetmælk og det er stadig meget flydende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Jeg er ked af at sige det, men det hedder LÆG rejerne……

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla poulsen

    Hej
    Jeg tror at du mente 2-3 spisesker mælk, det kan bedre passe eller måske tsk
    Vh Ulla ellers en dejlig smag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj jeg ville købe - efter min krop