Tæl skridt - 2016

Små ting jeg vil fokusere på

Jeg har som sådan ikke noget nytårsforsæt – jo jeg vil gerne tabe mig, men det vil jeg egentlig gerne hele året, så det er ikke et nytårsforsæt for mig, bare noget jeg rigtig gerne vil :)

Men derudover har jeg nogle små ting, som er overskuelige som jeg godt kunne tænke mig at få som vaner, ændre eller forberede – men det er vigtigt for mig det er små og nemme ting, så det ikke kræver meget fokus i forhold til mit store mål som er at tabe sig.

Men her kommer mine ting:

Drikke et glas vand når jeg er stået op
Efter en nat med ingen søvn, er kroppen dehydreret og mangler væske. Derfor tænker jeg at en god vane kunne være for mig at drikke et stort glas vand så jeg får noget væske ind. Ydermere har jeg hørt det skulle være rigtig godt for krop og sind at drikke det glas – så det vil jeg forsøge.

Rense min hud
Jeg renser min hud hver morgen, men jeg er rigtig dårlig til at gøre det om aftenen fordi jeg er træt, også kan jeg ikke lige overskue det. Men jeg elsker følelsen af den rene hud om aftenen – så jeg vil virkelig prøve at bruge tiden på at rense mit ansigt om aftenen – jeg ved det er godt for min hud :)

Forberede min økonomi
Jeg er rigtig god til at bruge penge, men jeg vil virkelig gerne blive bedre. Så jeg vil fokusere på virkelig kun at bruge penge på de ting jeg har brug for, som i virkelig brug for :)

Sige fra hvis jeg ikke har lyst
Jeg er rigtig god til at sige ja til ting jeg egentlig ikke gider eller magter, af pligt og for andres skyld. Jeg skal blive bedre til at fokusere på mig og det jeg har brug for.

Få gjort min træning til en glæde igen
Det sidste par måneder har været uden træning, pga. manglende overskud.  Men jeg ved jo hvad det gør for krop og sind – så jeg vil virkelig gerne igang igen og få gjort det til noget jeg kan lide og overskue.

Få rørt mig mere
De dage jeg ikke træner, så bare gå en lille tur for at få luft til hovedet og få kroppen rørt efter en lang dag på kontoret og kontor stolen :)

****

Det var mine ting – hvad vil du gerne ændre på ? :)

2015-08-12 09.03.11 2015-08-12 09.04.26-1^^Der vil jeg gerne hen igen, da jeg havde overskud og var i balance :)

1 kommentar

  • Louise

    Mht. økonomi: Prøv spiir.dk – den kan give dig et rigtig godt overblik over hvor du bruger dine penge. Kan være lidt af en øjenåbner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæl skridt - 2016