Blomkålspølsehorn

Jeg har leget lidt i køkkenet i dag, og jeg besluttede mig for at lave en sundere udgave af pølsehorn! :)
Jeg vil være ærlig og sige at de ikke smager som almindelige pølsehorn, men de er et godt alternativ når man gerne vil tabe sig og spise lækkert :)
Og flere har spurgt efter opskriften – så her er den :)
Det skal du bruge – (10 stk):
1/2 blomkålshoved
10 kyllingepølser
4 æg
3 spsk skyr
2,5 spsk Fiber husk
1,5 dl Mandel mel
1/2 dl Sesamfrø
1/2 dl Hørfrø
1 håndfuld revet ost
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
Sådan gør du:
Tænd oven på 200 grader, så den er klar til start når du er færdig :)
Blend først blomkålshovedet fint – jeg brugte en stavblender til at få det smuldret. Evt. kan det rives, det tager bare lidt (lang) tid ;)
Put derefter alle ingredienserne op i en skål, med undtagelse af pølserne selvfølgelig. Og ælt det hele godt sammen med hånden så det får en klistret masse.
Lad det derefter stå og trække i 15 minutter, så frøene kan suge noget af væsken fra blomkålen.
Tag derefter en klat dej op i håndfladen og gør den flad, og rul den derefter rundt om pølsen. Det vil klistre meget, men forsøg så vidt muligt at få den rullet rundt om pølsen :)
Lig dem derefter på bagepladen og pynt evt. hørfrø og sesam oven på :)
De skal have cirka 20 minutter i ovnen :)
Velbekommen <3…
Indlægget indeholder affiliate links..

Et tips til dig kan være at bruge enten en sushimåtte eller et stykke bagepapir. Smør en plade ud af dejen. Læg pølsen i og rul blomkålsdejen rundt om pølsen. Det giver nogle rigtig fine horn