Opskrift på Bønne-Broccoli-Gulerods ret!

Selvforkælelse..

OBS – LANGT indlæg – der er en rabatkode til en behandling til jer, nederst i indlægget :)

_____________

Jeg lovede mig selv da jeg begyndte at få det bedre, at jeg skulle begynde og tage tid til mig selv ind i mellem. Små forkæle mig selv og tage fri, bare en time fra hverdagen.

Da min veninde blev gift i sommers, skulle min veninde havde lagt prøve makeup, og jeg skulle med for at være med til at bedømme, og allerede da jeg trådte ind i Gode Hænders klinik var jeg solgt. Det ligner ikke et typisk kosmetolog lokale, tværtimod så ligger det i en lille barak og det er bare så hyggeligt og intimt!

Jeg besluttede derfor at jeg ville forkæle mig selv med nogle behandlinger hos I Gode Hænder, for det synes jeg virkelig jeg fortjente :)

Derudover har jeg heller ikke den pæneste hud, så jeg glædede mig også til om jeg kunne se forskel. Så jeg bookede 3 tider, med 2 ugers mellemrum efter vejledning af Jeanine som ejer klinikken.

Det jeg bestilte tid til var en klassisk ansigtbehandling som indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum efter hudtype, dybderens, ret af bryn, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer – det varer 1 time.

Og hvor var det en fantastisk time!

Jeanine starter med at trykke lidt på dine ben, for at man mærker man er tilstede, og ligeså snart hun gjorde det slappede jeg fuldstændig af, det var virkelig underligt – men en virkelig dejlig følelse bare og ånde ud og slappe helt af i kroppen!

Derefter går hun rigtig i gang med behandlingen, og jeg lyver ikke når jeg siger at hun er den bedste jeg NOGENSINDE har været hos, aldrig har jeg fået SÅ god behandling.. Det eneste der er slemt det er dybderens, hold kæft hvor man lider der! Men det skal man vel! :)

Derudover er både frugtsyre og ret af bryn med i prisen, hvilket jeg andre steder har skulle betale ekstra for – og det er sgu da bare mega nice! :)

Men hun formåede virkelig og få mig ned i gear, og især når hun massere, amen jeg lå og kæmpede for ikke at falde i søvn – SÅ afslappet var jeg – og der skal normalt meget til!
 photo 2014-09-23140317_zps2c7904ee.jpg

Jeg vil virkelig anbefale Jeanine! – Det er de bedste behandlinger jeg nogensinde har fået, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har været der. Jeg elsker det :)

Her er resultatet efter 3 behandlinger:

FØR
 photo 2014-09-23140233_zps53ed6432.jpg

EFTER 
 photo 2014-10-22165509_zps0a575dc0.jpg

Jeg synes det vildt at se at mine urenheder er blevet SÅ markant mindre – derudover er min hud også mere glat og fin.  Jeg har ligeledes købt produkter som Jeanine anbefalede mig –  og det er de bedste produkter jeg nogensinde har brugt, og jeg har den flotteste hud og jeg elsker at bruge produkterne (Vil i høre mere om dem?)

Alt i alt, kan jeg bare virkelig anbefale jer at smutte forbi I gode hænders klinik  – det er virkelig den bedste behandling, og det er så vigtigt at tage noget tid til sig selv, det har jeg lært.  Og så er det bare den bedste måde jeg har valgt at gøre det på :)

Jeg har derudover kæmpet for at få en god deal til jer, så i også kan prøve denne skønne behandling – Normalprisen er 495,- men hvis i siger i følger mig får i en skøn behandling til KUN 299,-  det er en rigtig god pris, for sådan en god behandling og selv forkælelse – tilbuddet glæder resten af januar og februar!

I bestiller tid via telefon på 40 30 12 52 –  RIGTIG god fornøjelse <3

Jeg har ikke fået penge for at skrive dette indlæg – det er 100 % min ærlige mening, og jeg er virkelig fan af den behandling :)

6 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på Bønne-Broccoli-Gulerods ret!