Hvad er min plan?

Opskrift på Bønne-Broccoli-Gulerods ret!

Ja! jeg vidste altså ikke hvad jeg ellers skulle kalde den. Er ikke så god til de der kreative navne? Så hvis i har en ide, så fyr bare løs i kommentar feltet! :D

Grunden til denne ret blev “opfundet” var fordi jeg lå og fik virkelig lyst til en ret jeg fik nede i Thailand, med broccoli i noget sovs af en art. Jeg kunne simpelthen ikke huske hvad det hed – men jeg vidste hvor godt det smagte. Så dagen efter var mig og kæresten ude og handle, og jeg sagde til han hvad jeg havde lyst til og hvordan det skulle smage. Også biksede han det lige sammen og wauw det smagte godt! (er han ikke fantastisk?)

Da jeg så postede jeg et billed af denne ret på Instagram, og mange spurgte efter en opskrift og den skal i da få :-*
 photo 2015-01-07204801_zpsd26d84cb.jpg

 

Hvad skal du bruge (til 2 personer):

350g svinekød eller oksekød i tern eller kylling (du bestemmer selv kød :D)
1 løg
1,5 gulerod
1 brocolli hoved
200 g snittede bønner
1/4 L det gode fløde alternativ (4%)
1 dl vand
chilipulver
røget paprika
salt
peber
olie

Sådan gør du:

Først skal du svitse kødet samt løg i lidt olie med paprika og chilipulver. (Der varieres alt efter hvor meget smag man vil have)

Skær derefter gulerødderne i skiver og skær brocolien i buketter og kom det ned i wokken til kødet sammen med de snittede bønner. Varm det op ved middel varme under omrøring i ca. 4-5 min. tilsæt det gode fløde alternativ og vand og lad stå i 5 min til fløden er blevet varmet op. Smag til med salt og peber.

Det smager så godt og tager ingen tid at lave! Velbekommen :)

 photo 2015-01-07204823_zps416fb528.jpg
 

2 kommentarer

  • Selvom jeg har blogget mad i over to år, synes jeg stadig titler kan være svære :-p Men jeg tror jeg ville kalde denne her ‘Valgfri kødtern med grøntsager i cremet sauce’ :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg ville nok bare kalde den Thailandsk inspireret wok ret :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er min plan?