Det her er IKKE i orden!

4. uge af løbeprogram + en tilståelse

Så er vi ved at gå ind i 4. uge af løbeprogrammet, og jeg har desværre en tilståelse. I denne uge har jeg kun løbet en gang – min krop har simpelthen sagt fra :(

Efter jeg løb i onsdags, gjorde mine lægge og skinneben virkelig ondt, og mit knæ havde også føltes mærkeligt. Fredag morgen havde jeg virkelig ondt i knæet, og det havde jeg aldrig haft før. Det gjorde ondt at gå op og ned af trappen samt at cykle og mine skinneben er selv i dag stadig ømme.

Det er pisse irriterende og ærgerligt jeg ikke kan følge programmet – men er nød til at lytte til kroppen der ikke lige kan følge med på programmet. Så nu prøver jeg så vidt muligt at løbe programmet hver gang jeg løber, men det bliver ikke fastlagt og planlagt mere.

Jeg har desværre døjet med skinnebensbetændelse før – og tror den er tilbage. Pisse irriterende. Men har stadig tænkt mig at løbe til DHL! Så håber jeg bare jeg kan løbe på min viljestyrke der :D

Men til alle jer der er pisse seje og stadig følger programmet, i skal da ikke snydes for programmet for uge 4.

Løbeprogram for 4. uge

1. gang
2 x løb 3 minutter → gå 1 ½ minut → løb 5 minutter → gå 2 ½ minut.

2. gang
2 x løb 3 minutter → gå 1 ½ minut → løb 5 minutter → gå 2 ½ minut.

3. gang
2 x løb 3 minutter → gå 1 ½ minut → løb 5 minutter → gå 2 ½ minut.
Held og lykke til jer – hvordan går det egentlig med jer og programmet? :)

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 13.26.58

 

3 kommentarer

 • Pernille

  Hej Mette!
  Hvor er det dog øv! Jeg sad ellers og heppede på dig ! Jeg synes du er så inspirerende på sådan en fantastisk måde! Jeg har selv døjet rigtig meget med skinnebensbetændelse.. og jeg har prøvet så mange gange at løbe mig til 5 km på 9/12 uger men jeg har måtte give op og det er så irriterende! Men du giver mig sådan lyst til at prøve igen – selvom jeg rejser rundt nede i Australien og burde slappe af … Jeg hepper på dig ! Fordi du er Fanme så sej altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Mette!
  Min lillesøster og jeg har lidt rigtig meget af skinnebensbetændelse – vi fik tippet om at spise fiskeolie og ingefær. Fiskeolien gør det faktisk for os, og jeg kan mærke lige så snart jeg glemmer mine fiskepiller.
  Held og lykke med løbet og god sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Mette
  Jeg synes stadig du er sej!
  Havde det ikke været for dig, var jeg ikke startet på programmet. Jeg gør det heller ikke lige efter planen. Jeg har dage hvor jeg arbejder 14 timer og så kan jeg simpelthen ikke magte at løbe og så har jeg været på ferie, men i stedet har jeg aftalt med mig selv, at i stedet for at give op, så skal jeg bare løbe efter programmet, men om det tager 4 dage eller 10 dag er underordnet. Jeg er lige kommet hjem fra FW og har løbet 3,88 km. på 28 min. Jeg glæder mig til det hedder 5 km på 30 min :D
  Jeg hepper på dig! Du må ikke give op nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er IKKE i orden!