Når overskuddet bare ikke er der..

2 down – 7 weeks to go!

Altså… Jeg synes fandeme ikke det er blevet nemmere i programmet endnu.. Tværtimod, så har jeg ondt i ben, baller, lægge og skinneben… Men jeg giver ikke op – men håber snart jeg kan mærke det giver pote :D

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 16.31.00

So far har jeg kun løbet 2 gange i den her uge… (Ja du hørte rigtigt…) jeg mangler 1 gang. Og planen var jeg skulle have gjort det i dag – men efter 2 sved dryppende twerk hos TwerkQueen, må jeg indse jeg ikke har energi til at løbe også..
Men jeg slipper selvfølgelig ikke.. DERFOR – står jeg tidligt op i morgen inden arbejde og får løbet den sidste dag når jeg mangler.
Jeg ved jeg vil hade det i morgen tidlig, meeeen… løbe, det skal jeg altså :)

Men her er programmet for uge 3:

HUSK 5 minutters gang som opvarmning, inden du starter løb :)

1. dag
2 x løb 1 ½ minut → gå 1 ½ minut → løb 3 minutter → gå 3 minutter.
2. dag
2 x løb 1 ½ minut → gå 1 ½ minut → løb 3 minutter → gå 3 minutter.
3. dag
2 x løb 1 ½ minut → gå 1 ½ minut → løb 3 minutter → gå 3 minutter.

 

Hvordan går det jer med løbeprogrammet? :) 

1 kommentar

  • Frederikke

    Jeg er også i gang med løbeprogrammet og starter på uge 3 i morgen🏃🏼 og jeg vil bare sige tak for at du motiverede mig til at begynde at løbe igen, jeg elsker det virkelig, så tusind tak for at du er så inspirerende😊💪🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når overskuddet bare ikke er der..