2017, året der gik - Part 1

2017, året der gik – part 2

Hvis du ikke fik læst part 1 af mit 2017, kan du læse det lige her. Ellers forsætter vi hvor vi slap i sidste indlæg :)

Juli:

Jeg åbnede op med indlægget omkring at det var blevet mindre af mig. Flere og flere begyndte at spørge, så jeg valgte at afsløre lidt om hvor meget jeg havde tabt mig.

Samtidig afslørende jeg resultaterne af mine fedtfrysninger hos Body Cool.

 

August:

Mit behov for at finde mig selv og virkelig bruge tid på at mærke efter hvordan jeg havde det kom i august og efterårs månederne. De første måneder var der fuld fart på og jeg havde hele tiden planer. Det kunne mærkes og min krop sagde fra der.

Derfor kom der kun et indlæg i august, som handlede om jeg nu var hjemme igen efter at have været på ferie hvor jeg endte med at være “alene” på ferie. En oplevelse jeg lærte meget af :)

 

September:

September var også en måned jeg trak stikket fra meget og mærkede efter hvordan jeg havde det og lærte mig selv at kende. Det eneste jeg udgav i september handlede om at twerke. Noget jeg selvfølgelig stadig elsker!

 

Oktober:

Jeg vil faktisk mene at fra August til Oktober var de måneder jeg udviklede mig allermest. Jeg kunne mærke jeg blev stærkere mentalt og især på min principper. Jeg fandt ud af hvem Mette var. Hun kom tilbage og var glad og klar på livet. På en eller anden måde skulle jeg starte forfra efter jeg gik fra min eks, hvilket også har medført nogen knubs. Men jeg lærer af det og bliver stærkere! Giver mig endnu mere tro på at 2018 bliver MIT år! :)

Og ja, jeg udgav så slet ingen indlæg denne måned fordi jeg brugte tiden på mig selv :)

 

November:

Jeg annoncerede at nu var jeg tilbage på bloggen og klar på at åbne op og fortælle min historie igen.

Jeg skrev om min aller første tinder date efter mit brud med min eks kæreste, og det blev så populært at jeg måtte lave en opfølgning på vores dating. 

Jeg skrev ligeledes om hvor meget jeg havde tabt mig og så startede jeg indlæggene der handlede om historien om vores brud og inviterede jer indenfor i mine tanker og følelser fra start til slut.

 

December:

Anden del af vores brud kom på bloggen (og i det nye år følger næste indlæg, synes det var lidt synd at smide ud i julen)

Jeg afslørede ligeledes hvordan min Tinder profil ser ud og åbnede op for sjove dating historier hvor den første i rækken jeg introducerede jer for var Sugemallen. 

 

Nu er året ved at være gået, og 2017 har været et begivenhedsrigt år for mig hvor mange ting er sket. Jeg har grinet, jeg har grædt (meget…) jeg har været glad, sur og alt der imellem!

Jeg er klar til at kysse 2017 farvel og give 2018 en ordentlig krammer!

Hvordan har jeres år været?

26235017_10212457439324159_1898977478_n

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017, året der gik - Part 1