At gå til twerk

Nu er jeg tilbage…

Jeg har været stille de sidste mange måneder, I know.  Mit liv tog en drejning da jeg valgte og gå fra min eks kæreste. De 3,5 første uger efter vores brud var svære. Men lige pludselig vendte det og jeg følte mig så sikker på min beslutning og jeg har på intet tidspunkt fortrudt den beslutning og jeg er 110% sikker på jeg tog det rigtige valg, da jeg sagde at jeg ikke kunne mere.

Derefter tog det fart. Jeg kom på Tinder og jeg har mødt en masse nye bekendtskaber. Jeg har også fået nogen knubs på vejen, da jeg har fundet ud af ikke alle mennesker er så søde og ærlige som mig. Men sådan er det ;) Det er ikke sådan at jeg har været forelsket, eller fundet en ny kæreste. Der er jeg slet ikke – men det er mærkeligt og ensomt nogen gange at være “alene”.

Det har været en god tid, men jeg har også haft fuld fart på. Så meget at jeg nok ikke hele tiden har kunne følge med og det kan mærkes nu. Jeg har været god til at skubbe tingene væk og ikke bruge tid på det. Men på et tidspunkt bliver det svært og så er man nødt til at kigge indad.

Jeg er ved at finde ud af hvem jeg egentlig selv er. Når man går fra en man har været sammen med i 5 år, så skal man pludselig finde ud af hvem man selv er igen og hvilken vej man skal gå. Og det er altså ikke altid helt nemt, kan jeg fortælle.

Derfor har jeg været stille herinde. Jeg har brug for at skrue ned for mit blogger liv og de sociale medier. Jeg har været mere tilstede i hverdagen og prøvet at “finde mig selv”. Jeg er der stadig ikke helt endnu – men jeg er godt på vej og jeg lærer hver dag.

Men jeg savner at blogge og jeg savner at dele mine tanker. Så derfor tænker jeg at jeg så småt vil begynde at dele mine tanker herinde igen. Jeg har en masse på hjertet omkring forhold, singleliv og lignende som jeg gerne vil dele ud af.

Så jeg er tilbage – som Mette. Ikke med fokus på sund livsstil og alt det der. For jo, det gør jeg også. Men det vigtigste i mit liv lige nu er at leve livet og være tilstede. Føle og mærke ting. Så det er det jeg vil gøre! :)

Ellers vil jeg bare byde November velkommen og glæde mig til at se hvad der skal ske af sjove sager for mig i denne måned :)

Er der noget i rigtig gerne vil høre om i forbindelse med bruddet, forholdet eller singlelivet? Så lad mig høre fra jer.23163586_10212009276360365_2073471415_n

 

6 kommentarer

 • Sandie

  Jeg vil gerne hører om jeres forhold, bruddet og hvordan du tog beslutningen om at vælge DIG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det, valgte selv at få fra min kæreste efter 8 år. Du skriver hvad du har på hjertet og hvad du selv har brug for at komme ud med.

  Forresten så jeg dig i nærheden af Nørrebro Føtex for nogle uger siden. Du gik lige forbi mig og jeg vidste ikke om jeg skulle sige hej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Vil gerne hører om hvordan du valgte at tage beslutningen og snakker i stadig sammen den dag idag?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå til twerk