Nu bliver der skruet op!

Mine resultater med fedtfrysning

Indlægget er lavet i samarbejde med BodyCool. 

Jeg har tidligere skrevet om fedtfrysning og hvad det vil sige samt selve behandlingen, så det vil jeg ikke komme mere ind på denne gang. (Du kan dog læse det HER hvis du er nysgerrig)img_8234

Nu har jeg været hos skønne Louise som er indehaver af BodyCool 3 gange og nu er det tid til at opdatere lidt på mine resultater.

Jeg har tabt 21 cm fordelt på 3 steder – dette er sket på lige omkring 3 måneder (+ nogle dage)
Mit problem område var den nederste del af maven og har det faktisk altid været, og der kan jeg tydeligt se der er røget nogle cm.

Det er dog vigtigt at sige at fedtfrysning ikke kan stå alene, og det går Louise også meget op i – jeg har trænet og spist sundt også. Fedtfrysning kan hjælpe dig til at nå dine mål i cm tab, men det er ikke nok kun at benytte sig af fedtfrysning, man må også kæmpe lidt selv :)

Derudover vil jeg inden jeg viser resultaterne igen rose Louise som har BodyCool, hun er simpelthen det varmeste og dejligste menneske. Jeg elsker at komme der og jeg føler mig simpelthen så tryg hos hende. Hun har mine varmeste anbefalinger <3

Mine resultater efter 2 x 2 påsætninger på maven

side

19970934_1412585928831580_1810714541_n

19964636_1412585942164912_1135795722_n

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver der skruet op!