Opskrift på Æble crumble

For en gangs skyld var jeg i køkkenet i weekenden, for at prøve at lave en sundere dessert til min kæreste og jeg.
Det blev til at jeg lavede æble crumble, som jeg lagde nogle billeder af på instagram og der var mange der ville have opskriften – så den skal i da selvfølgelig få :D
6-7 æbler (Alt efter størrelse, vores var nogle små fra Pink Lady)
3 dl grovvalsede havregryn (finvalsede kan også bruges)
4 spsk Stevia sukker
2,5 spsk Kanel
2 spsk smør (det skal ikke smeltes)
Tilbehør:
Skyr
Stevia sukker
Vanilje sukker
Sådan gør du:
Først ordner du æblerne, således at du skærer dem i små både. (Jeg brugte sådan en smart æble båds skærer, hvis man kan kalde det, det – den er købt i Føtex til 60 kr.)
Når du har skåret dem ud, fordeler du dem i et tærtefad.
Derefter blander du havregryn, stevia, kanel og smør sammen i en skål og rører sammen.
Fordel så massen udover æblerne – derefter skal den så bages i 30 minutter, ved 200 grader :)
Til skyr proppede jeg bare stevia og vanilje sukker i indtil jeg synes det smagte godt – så det er bare at smage sig frem :)

Man kan også få glutenfri havregryn nu fra Urtekram. Bare et godt råd hvis det skal være en smule sundere:-P