Min weekend

Rigtig dårlig dag! :(

Jeg har været i tvivl om jeg skal lave dette indlæg  fordi det ikke vil være særlig positivt eller motiverende. Men jeg lovede mig selv da jeg startede den her blog, at jeg ville være 100 % ærlig, omkring det at være igang med et vægttab – så her kommer det!

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er bare endt i en rigtig dårlig periode. Jeg føler dagene kører forbi mig med 130 km/t og at jeg ikke kan følge med.

Pt. føler jeg bare at jeg står op, tager på arbejde, tager hjem fra arbejde, tager til træning, spiser aftensmad og så går i seng. Jeg føler ikke rigtig jeg har fritid, eller tid til at nå det jeg skal, og det er så deprimerende.

Derudover er jeg bare SÅ træt og uoplagt. Jeg har svært ved at overskue det hele om morgenen, og jeg er bare så træt hele tiden. (Nogle der har nogle gode råd?)

Derudover har jeg de sidste 3 dage (mandag, tirsdag og onsdag) trænet HIT og forbrændt over 600 kalorier hver gang +  at jeg også trænede meget i sidste uge.

Imorges var rigtig rigtig slemt, jeg var bare så træt, kunne næsten ikke overskue at jeg skulle på arbejde og ligeledes til HIT kl. 17:00, så jeg følte bare at jeg var nød til at veje mig, selvom jeg egentlig kun “må” vejes, når jeg skal til diætist. Men jeg var simpelthen nød til at se at det hårde arbejde til de hold timer for det er VIRKELIG hårdt, havde givet pote – men det skulle jeg ALDRIG have gjort….

Jeg ved godt jeg faktisk ikke kan sammenligne vægtene, fordi det er 2 helt forskellige vægte og der er så meget andet der spiller ind.

Men jeg havde “kun” tabt mig 700 g. fra sidst jeg var hos hende og sågar om eftermiddagen, og nu vejede jeg mig endda om morgenen! Det slog mig helt ud! Fuck hvor blev jeg bare skuffet, vred og ked af det.

Jeg ved godt jeg havde en usund weekend, men jeg kan bare ikke forestille mig efter så meget træning, at det kan påvirke mig så meget!

Desuden træner jeg jo ikke kun, jeg spiser også sundt og er kommet på rette spor igen mht. til kosten!

Men som min kæreste os sagde er min kondi jo blevet helt sindssyg bedre pga HIT, og ligeledes har jeg jo nok tabt mig i fedt procent, da min efterforbrænding efter sådan en time, er rigtig høj. Men ja, lige idag havde jeg bare rigtig brug for jeg havde set at der var sket noget :(

Jeg skal til diætist d. 18 oktober, så har lige godt 2 ugers tid til at tabe mig. Og i den her uge har jeg været til HIT træning: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag – og har også planlagt en time  på lørdag inden Femina Live i forum.

Og jeg har planlagt at der skal være lige så meget træning i de 2 uger, og fokus på sund kost. Jeg vil simpelthen tabe mig!!! Og håber virkelig når jeg kommer derop at jeg kan se det hårde arbejde har givet pote..

Derudover vil jeg gerne sende et STORT kys til jer mine søde læsere – i er simpelthen fantastiske.
Jeres søde kommentarer her på bloggen, på instagram og facebook, er bare så dejligt! Jeg bliver så glad, og det bliver virkelig værdsat kan i tro! I giver mig lyst til at forsætte, og fortælle om min kamp!
Jeg er glad for jeg kan inspirere og motivere jer  :)
Tusind tak for jeres støtte og kommentarer, det betyder så meget <3

 

16 kommentarer

 • Natasja

  Det kan være så frustrerende når man har knoklet røven ud af bukserne, og der så ikke sker særlig meget på vægten. Mit bedste råd til dig: slip den vægt. Fokuser mere på dit spejlbillede, bliver bukserne mindre, strammer blusen ikke så meget mere, så går det jo i den rigtig retning. Min krop holder rigtig meget på væske når jeg træner HVER dag, som jeg kan forstå du gør. Desuden kan kroppens blodvolumen også øges, så vægten ikke falder så drastisk, som du måske havde håbet på. Jeg har været en slave af min vægt så længe jeg kan huske, men er endelig nået til den erkendelse at tallet ikke er det vigtigste, det er derimod mit spejlbillede. Og så husk på, at det er okay at tage en hviledag engang imellem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den skal jeg lige have igen – hvad betyder det at blod volumen kan øges? :)Og ja, jeg plejer normalt os kun at veje mig når jeg er til diætist, men jeg havde bare SÅDAN brug for at stille mig op og se resultater :)Men tak for råd og støtte, det er jeg rigtig glad for :)Og jeg har en hviledag idag ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Husk at kroppen kan binde enormt meget væske efter større indtag af kulhydrat op til flere dage efter.Og når du siger du har haft en usund weekend – og evt med alkoholindtag, giver det fin mening med et mindre vægttab.Alkohol dræber din forbrænding op til en hel uge – husk det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ved godt alkohol er skidt for vægttab, men jeg drikker osse sjældent nu, så det sker kun ind i mellem :)Men fedt at vide, jeg håber det væske forsvinder lynhurtigt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HUSK at restituere! For pokker, det er så vigtigt, så din krop ikke kører træt i træningen, inden dit hoved gør det! (lyder desværre lidt som om du er på vej i den uheldige retning..?)Pas på dig! og go’ kamp..! – eller du har jo har jo allerede vundet den! Husk nu på det!You go girl! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg ved godt godt, der er os planlagt hviledag (som jeg har idag), men fordi jeg kun har 2 uger til vejning, giver jeg den virkelig gas. For det har virket før :)Tusind tak for støtten <3 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan hundrede procent sætte mig ind i din frustration. Jeg er selv i gang med et vægttabsforløb (dog på pause pt, da jeg skal på ferie i morgen), og jeg trænede 5 gange i ugen, hvilket resulterede i rigtig dejlige resultater. Så kom jeg til en uge, hvor jeg sagde til mig selv, at jeg skulle give den ALT jeg havde – så det gjorde jeg. Jeg trænede en time om morgenen og en time om aftenen – HVER dag i den uge + min kost selvfølgelig var sund og varieret. Da jeg skulle op på vægten mandag morgen en uge efter, stod vægten præcis på det samme som ugen før. Jeg var SÅ ked af det. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at musklerne også bygger sig op, men det skuffede mig så forfærdeligt meget. Jeg endte med at holde pause i to uger. Så Mette, husk at du ikke må miste modet. Et godt råd, som virker for mig (vi vejer ca. det samme :-)), er at holde pause i et par dage med træning – og så gå i gang igen. Så tænker kroppen, at der sker noget underligt, fordi du er vant til at træne. Når du så går i gang igen, kan det være, vægten går hurtigere ned. Det hjælper for mig at holde en lille pause engang imellem. Held og lykke. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar – rart at vide jeg ikke er den eneste :) Jeg træner dog ikke så meget som du gjorde, mit er kun 1 time HIT om dagen, idag har jeg dog hviledag :)Hvor lang er din pause så på? For det kan være jeg skulle prøve det så :)Tak for din støtte <3 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej!Kender alt for godt det der med at gå på vægten og så er alt bare ødelagt fordi den ikke viser det man synes den skal. Nu ved jeg ikke om du har kontrol over dit kalorieindtag i weekenden? For selvom du spiser sundt i hverdagen kan det sagtens bremse vægttabet hvis du i weekenden indtager de kalorier du har knoklet for at spare væk i hverdagen. Jeg ved jo ikke om det er tilfældet med dig, men det er hvertfald det jeg selv har oplevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har kontrol over hvad jeg spiser i weekenden (hvis vi lige ser bort fra sidste weekend), men ellers spiser jeg normalt også sundt i weekenden :)Men tak for råd og tip, det kan man altid bruge! Og rart at høre jeg ikke er den eneste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Ja, mener jo heller ikke at man skal være ekstrem med det eller noget, men det hjælper at holde lidt styr på det. Mangler selv ca. 8 kg og de er bare virkelig svære, øv! Hvor meget mangler du før du ligger som du vil? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja helt sikkert – og jeg er helt enig, for det er der folk har værst ved at holde den :)ÅH du er tæt på! Godt gået :) Jeg mangler stadig en del, jeg vil gerne tabe mellem 25-30 kilo, og sidst havde jeg kun tabt 12,9 kg. Så jeg mangler en del :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja det er sindssygt kedeligt sådan noget, men har garanteret noget at gøre med du har fået flere muskler/mindre fedt. Mht. manglende energi kender jeg en der havde det på præcis samme måde. INGEN energi selvom hun var aktiv, sund osv. I hendes tilfælde var det helt enkelt at hun havde gluten allergi. Det lyder vildt for hun blev helt deprimeret kun på grund af det. Men efter hun har skåret gluten ud er hun frisk og glad igen:-) så måske du skulle gå til læge eller homøopat er fantastiske til sådan noget. Det koster godt nok men det er det værd jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det har det helt sikkert – og selvom man siger den dumme vægt ikke skal betyde noget. Så gør den det sgu alligevel! :sTak for tippet, tror dog ikke det er det, da det kun er noget der har stået på i den her uge og jeg har det allerede meget bedre :) Men tak for råd og tip, vil da helt sikkert have det i baghovedet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej MetteSpændende at læse om dit forløb, og din stadige kamp mod kiloerne, humøret og træningen…Jeg må lige som du og mange af de andre også bare erkende at vægttab og motivation hænger unægteligt meget sammen, og som du også skriver vil DU gerne se resultater for at blive motiveret…du skrev også du ikke følte du havde fritid, og at du nærmest bare levede i en cirkel, stå op, arbejde, træne spise i seng og forfra…som flere af de andre skriver HUSK en til to hviledage om ugen…. dernæst!! er det kun denne uge der er lidt trist? eller er det generelt svært at finde overskuddet??nogle gange kan det være noget så simpelt som søvn du mangler… det kan være for lidt kost…. det kan være for meget træning ifht. restitution… og når vi så snakker træning, vil jeg da klart anbefale dig at få lagt et styrke træningsprogram, ELLER skifte hveranden HITtime ud med bodyfit, kettlecross, spartacus eller crossfit.HIT arbejder primært med konditionen, og det er også super fint til en forbrænding “her og nu”, MEN ved at styrketræning, opbygger du muskelmasse, der har en langt højere efterforbrænding… så skal man lave det simple regnestykke så vil det være:Hit=forbrænding ca. 550 kcal på en times varighed, derefter intetStyrketræning/styrketime= ca. 450 forbrændte kcal under timen, men når du så restituerer genopbygger musklerne sig til at blive stærkere end udgangspunktet, og her er der også nemt en forbrænding på måske 100-200kcal.Det er også her du får en flad mave, stærkere/slankere udseende arme, pænere lår og en løftet/lækker røv… Så husk at få noget styrke ind, og så ved jeg jo også godt at den mest effektive form for træning er jo trods alt kun den man får udført, så hvis det keder dig helt af helvede til at styrketræne, så kombinerer det da evt. med at du alligevel er i centeret til en sjov og udfordrende time…og husk så: havde vi ikke de negative dage, ville vi ikke ligge mærke til de gode.. man må godt have øv dage… så længe det ikke er dem der er flest af :o)og fortsæt da så lige den super seje og gode kamp… ;o)hilsen Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine, Tak for din lange kommentar, det er så dejligt du gider tage dig tid til at kommentere. Så mange tak :) Og for at svare på dine spørgsmål – jeg har 1 til 2 hviledage om ugen, bare rolig :) Ellers tror jeg min krop var gået ned for længst! Og det er faktisk kun den her uge der har været lidt skidt. De andre er jeg positiv og motiveret. Jeg mistænker lidt at det er manglende søvn måske, selvom jeg synes jeg sover nok, så har kroppen nok skulle bruge mere i forbindelse med min træning, for jeg havde det allerede bedre igår og idag er jeg “tilbage” i mit gamle positive jeg :)Mht. til det du siger med HIT timen er jeg ikke enig, og det er ikke det jeg har fået afvide af min instruktør og diætist. Nu ved jeg ikke om du har prøvet en HIT time? Men timen er jo ikke ren cardio, du laver jo i alt 15 minutter ud af de 55 hvor det er ren og tung styrketræning til de større muskelgrupper. Det der er godt ved HIT er at når du får din puls så højt op, så er din efterbrænding rigtig høj og varer i længere tid. Så det passer ikke at den stopper efter timen – den varer i længere tid, og derudover fedtforbrænder jeg også mere på de hold.Du kan læse mere her: http://slankedoktor.dk/artikler/forskning/3935/efterforbrending-hvornar-og-hvor-meget.aspxJeg træner også Bodyfit ind imellem, lige nu klør jeg bare hårdt på med HIT fordi der er kun 2 ugers tid til jeg skal vejes :) Men jeg har helt sikkert tænkt mig at styrketræne MEGET mere når jeg når hen ad mit mål, så jeg kan få en trænet og fit krop :)Desuden kan jeg ikke tage på i muskelmasse da min krop er i kalorie underskud :)Og tak for din støtte, det er rigtig rart at vide jeg har læsere der støtter mig, så tusind tak :)Og jeg skal nok huske det med de negative dage, jeg har det allerede godt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend