Dagens træning og mad

Proof of life løbet

Så kom dagen endelig hvor min kæreste og jeg skulle deltage i Proof of Life løbet, og sikke et dejligt arrangement – det skal de have stor ros for :)

image-86
Inden løbet – hjemme i lejligheden :)

Proof of Life er en organisation som støtter unge kræftoverlevere, og det gør det blandt andet ved sport og motion. Så derfor var bare rigtig fedt at deltage i noget for en god sags tjeneste – det gjorde mig sgu glad :)
I kan læse meget mere her: www.proofoflife.dk

Men det var 3 ugers tid siden jeg løb sidst, og som i ved har jeg i mellemtiden været ramt af skinnebensbetændelse, så jeg har desværre ikke kunne træne op til løbet, så jeg har haft mine interval træninger på Crosstraineren, og så håbet på at det hjalp! :)

Vi kommer ud på Amager Fælled hvor løbet skal foregå, får vores startnumre og sætter os ned på græsset, nyder vejret og venter på løbet skal starte :)

Der var omkring 500 løbere, så det var en del – men det var rigtig godt organiseret så det ikke virkede proppet :)

Jeg har været rigtig nervøs op til løbet, fordi jeg har skinnebensbetændelse, så jeg var rigtig bange for at jeg var nød til at gå hele vejen. Men jeg havde mine kompres sokker på og de nye løbesko, så jeg håbede på det bedste :)

Klokken 18.30 blev løbet skudt i gang, og jeg stod nede bag i, og min kæreste oppe foran – da han jo løber en DEL hurtigere end mig :)

Men jeg kom over startbasen, og så var vi igang. Jeg havde aftalt med mig selv at jeg skulle løbe de 2 første km uden at stoppe – og det gjorde jeg :)

Derefter holdte jeg små pauser, men jeg løb faktisk det meste af tiden, hvilket jeg er ret stolt over.
Grunden til jeg faktisk var nød til at holde pauser var pga. mine fødder! Jeg fik vabler under turen og min højre fod sov fuldstændig, så jeg havde nok fået snørret den for hårdt. Men det skulle ikke stoppe mig  – så derfor var det meget små og korte pauser :)

Da jeg kan se jeg er tæt på målstregen beslutter jeg mig for at jeg skal spurte i mål, selvom jeg ikke troede jeg havde flere kræfter tilbage – men de kom sgu! :)
Jeg valgte blandt andet at spurte fordi jeg til sidst løb blevet overhælet af 3 ældre kvinder fordi de valgte at spurte i mål – så det skulle ikke ske igen! :D
Så jeg løber alt hvad jeg kan, og der er en masse der hepper og jubler – det er så en fed stemming.

Da jeg så kommer ind over målstregen, kæmper jeg jo så helt vildt for at få vejret og er lidt rundforvirret  ;)
Så en af dem der kommer fra Proof of Life giver mig en High five og en pose fra Loreal, og siger den er til dig fordi du spurtede i mål. Jeg var jo som sagt lidt rundforvirret, så jeg troede bare jeg havde vundet på mit start nummer fordi de inden da havde fortalt at der var en lodtrækning på folks startnummer hvor man kunne vinde nogle forskellige ting.
Også sagde jeg til hende: “Nå, vandt jeg i lodtrækningen?” også smiler hun bare og sagde: “Nej, du får den her gave fordi du spurtede i mål og det var røv sejt!”
Mega skulderklap til mig selv – så blev jeg da bare endnu mere glad for jeg gjorde det! :)

Og det bedste af det hele – jeg kom fandme ind med en tid på 31:17 minutter! :D :D :D

resultat
For 3 uger siden var min tid 35:10,  og nu på 31:17 med skinnebensbetændelse! Jeg er bare så glad og stolt over denne tid! Især fordi jeg slet ikke har kunne løbetræne op til. Så det har bare et kæmpe skulderklap til mig selv :) Ih, jeg er glad!

Men da jeg så var kommet væk fra målstregen, smed jeg mig ned på græsset og flåede mine sko af. Mine fødder havde det nemlig ikke så godt, og da jeg tog dem af havde jeg også vabler på begge fødder – ØV :( Men det var det hele værd, selvom jeg halter lidt nu og har vabelplaster på ;)

Med hensyn til mit skinneben, så kunne jeg SLET ikke mærke noget overhovedet! Det var SÅ fedt og jeg nød og nyder nu at jeg slet ikke har ondt! (udover at jeg er mega øm i kroppen selvfølgelig) Men de nye sko, sokkerne og de forskellige piller jeg har taget ser ud til at have en positiv effekt – så det er bare fantastisk! :)

Men alt i alt, et pisse fedt arrangement og folk var glade og smilende. Jeg gik derfra med et stort smil og en dejlig oplevelse. Jeg deltager helt sikkert næste år igen :)

 Billeder fra dagen:
image-87
Kæresten er klar :)
 
image-88
og jeg er klar :)
 
image-89
Et helt nyt sporty kærestepar – det havde vi aldrig gjort for 1 år siden :)
image-95
Løber mod målet!
image-96
Mit hoved tænker spurt, spurt og atter spurt!
image-98
MÅÅÅL! :D
image-99
Glad, træt og tilfreds Mette med sin gave :)
image-103
Jeg fik en pudder og læbestift fra dem i spurte gave :)
image-104
Som i kan se, skal jeg nok ikke bruge læbestiften ;)
Idag skal jeg til fødselsdag, og hygge inden jeg på mandag igen kører MAX sund uge, nu skal de kilo smides inden sommerferien.
God weekend til jer alle :)
Husk at like min facebook side – www.facebook.com/mymootivation – tak :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning og mad