Pyha for en weekend..

Dagens træning og mad

Idag skulle jeg prøve Crossfit/training for første gang i Fitness World. Jeg var rigtig spændt da det jo var et nyt hold jeg skulle til, dog havde jeg prøvet noget lignede under Bikini Bootcamp med hende instruktøren der er Crossfit instruktør, så jeg vidste da lidt om hvad jeg kunne forvente. Dog har min kæreste siden sidste mandag, hvor han var til holdet uden mig, snakket UTROLIGT meget om at de skulle lave burpees i 5 minutter, så det frygtede jeg da lidt  – men det slap vi heldigvis for! :D

Her kan i se lidt om hvad det går ud på hvis i ikke har hørt om Crossfit før :)
– www.fitnessworld.dk/holdtraening/power/crosstraining_intro

På hver time kører instruktøren nogle forskellige sets og det skifter meget fra time til time :)

Idag var vi sammen i par, jeg var så sammen med min kæreste hvor vi til sammen skulle klare dette på 30 minutter:
2 km. cardio enten løb, cykel eller roning
100 Pull ups – gjorde det med ringrows
200 Push Up
300 Squats
2 km. cardio enten løb, cykel eller roning

Så min træning var idag på: 1 km. cardio på cykel, 50 pull ups, 100 push ups, 150 squats og 1 km. cardio på cykel :)

Og så til lidt blær, mig og min kæreste var de eneste der nåede det på 30. minutter, dog var det nok også fordi vi tog cyklen begge gange, men hva’ fanden alt tæller :D

Det var rigtig fedt og hårdt. Dog havde jeg forventet det meget værre efter min kærestes ynk ;) haha ej. Men jeg har både læst om det og hørt om det fra andre, så mine forventninger har nok været meget høje.
Og det var også rigtig hårdt til træningen, jeg var på et tidspunkt ret sikker på at mine arme ville falde af  ;) – Men efter timen var jeg okay, jeg havde ikke den der åh jeg er færdig følelse. :)
Men jeg ved at når jeg kommer til næste time, kan det være 100 gange værre end idag, og det synes jeg er mega fedt, altså at træningen varierer, således at det er noget nyt hvergang :)

Så jeg skal helt sikkert få smidt lidt Crossfit ind i min træningsuge, jeg synes fandme det var fedt, og kan virkelig anbefale det, glæder mig til næste time hvornår det nu engang bliver :)
Desuden er det også rigtig godt for mit skinneben, da jeg ikke hopper og løber, men stadigvæk for pulsen op, så det er bare godt :)

__________________
Aftensmad og snack :)
 
image-80
Vi fik flanksteak, med mozzarella og en salat bestående af spinat, peberfrugt, agurk og granatæble, det smagte dejligt :)
Derudover har jeg en lidt hygge uge, da jeg både skal til fødselsdag og firma arrangement i denne uge, så jeg tænker stadig over hvad jeg spiser, men hygger os lidt :)
Og idag havde jeg lyst til jordbær, så vi købte jordbær og spiste det med vaniljecreme :)
image-81
Om sommeren er der rigtig mange der spiser jordbær med fløde, og det smager også rigtig lækkert. Men for nogle år siden fik jeg anbefalet at prøve det med vaniljecreme, da det er en del sundere. Så det prøvede jeg, og nu spiser jeg kun det. Jeg synes det smager meget bedre end med fløde.
Så lige et lille tip til et sundere alternativ :)
De kan købes i de fleste supermarkeder, denne er fra Føtex :)
Imorgen holder jeg fri fra træning, da jeg skal til firma arrangement så det bliver hyggeligt! Men torsdag er jeg tilbage og klar til Bikini Bootcamp :)
Husk at like min facebook side: www.facebook.com/mymootivation – tak :)

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyha for en weekend..