Nu er jeg tilbage...

Min første Tinder date…

Jeg har faktisk fået en del henvendelser om mit Tinder singleliv og hvad der foregår her omkring. Jeg kan da egentlig os godt forstå det er spændende at følge med i. Jeg kan selv huske da jeg var i et forhold og havde veninder der var singler, man levede jo nærmest single livet igennem dem og man fulgte lystigt med når de fortalte om deres dates og fyre.

Så jeg vil da gerne inddrage jer lidt i den del, da det alligevel er en ting der foregår i min hverdag. Det vil dog kun blive små udklip herfra, med sjove oplevelser og lignede. Og selvfølgelig, vil jeg ikke på nogen måde udlevere nogen eller lignede.

Flere har spurgt til min første Tinder date og hvordan det foregik, så det vil jeg da gerne fortælle lidt om. Det var faktisk ikke noget ekstra ordinært eller lignede, men det var godt nok en overvældende følelse efter 5 år i forhold. Så her er historien om min første Tinder date….

Som jeg har nævnt flere gange på bloggen, var det jo i sin tid Fie der fik mig lokket til at oprette Tinder en 3 ugers tid efter jeg gik fra min eks kæreste. Der var sket nogen forskellige ting der gjorde hun synes jeg skulle springe ud i det og fik mig derfor lokket til det. Jeg glemmer ALDRIG den følelse af da jeg fik mit første match – det var simpelthen så komisk og mærkeligt, men alligevel pisse sjovt.

Jeg synes i starten det var meget sjovere at swipe og se hvem der havde liket en. Men jeg skulle jo ligesom også i gang med at skrive med de her fyre. Og det var jo en jungle altså – hvad skriver man? Hvordan opfører man sig? og hvad dælen er regelsættet herinde?

Jeg skriver med et par stykker, og jeg synes stadigvæk det er skide sjovt og mega godt tidsfordriv. Men så kommer jeg så i kontakt med den her søde fyr fra Glostrup, som virker rigtig sød og nede på jorden. Vi får samtalen over på Snapchat og forsætter kontakten der. Han bliver ved med at rose mig for mit udseende og hvor smuk jeg er. Det er helt nyt for mig at få den slags komplimenter og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal svare i sådan en situation. Men snakken kører derud af og jeg synes han har et helt utrolig sødt smil. Så mig og Glostrup bliver enige om vi skal mødes, efter få dages skriveri frem og tilbage.

MEN hvad fanden laver man til de her dates? Det har jeg da ingen ide om. Jeg spørger mine veninder til råds og de siger alle vi skal mødes og gå en tur. Så det bliver aftalen. Vi skal mødes om fredagen og skal bare gå en tur rundt i København. Vi aftaler at mødes på Nørrebro st. og så gå derfra.

Jeg kommer hjem fra arbejde, spiser lidt mad og går så i gang med at gøre mig klar til daten, og så rammer nervøsiteten mig og jeg synes liiiige pludselig det er lidt skræmmende. Tinder er jo vildt overfladisk og hvad nu hvis han ikke synes jeg er pæn i virkeligheden, eller omvendt? Hvad dælen gør man så?

De her panik tanker rammer mig da jeg er på vej ned til stationen for at møde ham, så jeg ringer til min bedste veninde som får talt mig til ro (nogenlunde).. Jeg ligger på da jeg rammer stationen og stiller mig nede ved 7/11  kiosken og venter på ham. Jeg står og venter og kigger på de forskellige der kommer ned, indtil han pludselig kommer gående ned af trappen og smiler til mig. Han ligner sig selv og har stadig et sødt smil.. pyha, tænker jeg.  Vi krammer hinanden og siger hej og så vader vi ellers ud på Nørrebrogade hvor vi har aftalt at gå mod søerne.

Snakken kører, og vi klinger faktisk meget godt. Jeg får fortalt ham at jeg faktisk kun har været single i kort tid og han var min første tinder date. Det synes han var lidt sødt og så snakkede vi lidt om vores tidligere forhold, da vi begge egentlig ikke havde været singler særlig længe. Jeg kan ligeledes huske at jeg har svært ved at finde ud af om han egentlig synes om mig, og det synes jeg egentlig altid er problemet på de her dates (HVORDAN DÆLEN FINDER MAN UD AF DET PÅ DATEN?)

Nå, men jeg kan huske at jeg siger til ham at jeg jo er en god årgang eller noget i den dur, da vi snakkede om vin. Og dertil svarer han så: Ja det kan jeg jo se. Og først der finder jeg ud af at han nok synes jeg var lidt sød.

Men vi går videre og går længe og snakken kører bare. På et tidspunkt spørger han om vi ikke skal gå ind til Tivoli og se Fredagsrock da Infernal og Kongsted skulle optræde. Det synes jeg lyder som en god ide og vi bevæger os derind af.

Så kommer vi til det akavede, vi skal betale ved indgangen. Hvem betaler, hvem gør hvad? Hooold kæft hvor jeg hader det.  Jeg kan huske det hele blev sådan lidt underligt og så bliver jeg sgu bare stædig og siger rolig nu, jeg skal nok betale. Gentle woman, I know ;)

Nå, men vi går rundt i Tivoli og der er jo en del mennesker. Surprise Mette… Men vi finder en bænk og slår os ned og forsætter snakken i lidt tid. Pludselig ligger han hånden på mit lår, kigger på mig og kysser mig. Så ser mig lige mig sidde der, på første tinder date, sidde på en bænk i Tivoli og kysse Glostrup. jamen jamen da… 

Vi sidder der noget tid, indtil vi synes det er koldt og jeg er egentlig lidt træt og ville gerne hjem efter en lang dag. Så vi går ud til hovedbanen, så han kan tage et tog hjem og jeg kan komme hjem med bussen til Nørrebro.

Vi kysser farvel og aftaler vi skal ses igen… Jeg ser ham gå ind til toget og jeg stiller mig hen til bussen, og da han er er ude af syne går jeg i gang med at ringe til de 30 veninder der venter spændt på en opdatering. Okay, 30 er måske en overdrivelse… Men i ved hvad jeg mener – de skulle jo opdateres omkring min første tinder date… ;)

tinder-its-a-match11

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er jeg tilbage...