FØDSELSDAG!! :)

Lidt stille på bloggen

Hej mine søde læsere,

Jeg beklager at der er så stille på bloggen pt. – men jeg har simpelthen så travlt på mit arbejde fordi der skal ske en stor ting om 2 ugers tid, så jeg arbejder rigtig rigtig meget og træner lige efter, også er jeg simpelthen for træt til at blogge, når jeg endelig er hjemme.

Men de 2 næste uger bliver rigtig hektiske for mig, og jeg kommer osse kun til at træne 2 gange i den her uge, så det bliver lidt mærkeligt :D

Men der kommer nok til at være lidt stille de 2 ugers tid, men derefter vender jeg stærkt tilbage! :)

__________________
Igår holdte jeg fødselsdagsfest for pigerne, og jeg havde en rigtig dejlig aften :)
Så hele dagen idag er brugt på sofaen. Min kæreste mener faktisk jeg er groet fast, sikke en sød kæreste, var? ;)
– men derudover har jeg bare fået tømmermændsmad igennem dagen. Til frokost fik jeg en hjemmelavet pizza sandwich og pomfritter.
Til aftensmad fik vi hotdogs. Det trængte jeg simpelthen til! Jeg synes jeg får de mærkeligeste cravings når jeg har tømmermænd, men sådan er det. Så har jeg os fået lov til at skeje lidt ud, det er jo trods alt min fødselsdag :)
Men jeg kom til at tænke idag – imens jeg lå på sofaen :D At jeg jo sidste år fik taget billeder af mig til min fødselsdag, og det gjorde jeg også igår. Så nu har jeg sat dem op mod hinanden, så i kan se hvor store fremskridt der er sket på et år! :)
f-C3-B8sdag f-C3-B8sdag1 f-C3-B8sdag3
Selvom jeg osse ser glad ud på billederne fra sidste år, synes jeg altså at jeg stråler og ser meget gladere ud på de nye billeder. Men jeg føler mig jo også bedre tilpas nu! :)
Jeg synes det er helt vildt hvor meget der er sket på et år – jeg ligner en hel ny pige synes jeg :)
Og så turde jeg have en stram kjole på! Det har jeg aldrig haft på i byen før! :)
Selvom jeg har lang vej endnu, er jeg bare så stolt af mine fremskridt og det jeg har opnået so far!
Alt det hårde arbejde er VIRKELIG det værd :)
Nu skal jeg vejes på fredag, og det bliver spændende at se hvad vægten siger. Jeg har faktisk ikke rigtig nogle ide den her gang, måske hælder jeg nok mest til jeg har taget lidt på grundet ferie og fødselsdag.
Jeg har dog trænet lige så meget som før, men ja. Nu må vi se – jeg manglede kun 900 gram sidst fra de 15 kg. så det kunne altså være fedt og være over de 15! :)
den 12. oktober er det et år siden jeg startede hos diætisten, så det bliver spændende at se og gøre status når der er gået et år. Så det glæder jeg mig virkelig til :)
Nu vil jeg nyde resten af min aften (i sofaen) og slappe af. Ha en dejlig aften alle sammen :)
   

8 kommentarer

 • Anonymous

  Hvor ser du bare godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Waw. Simpelthen fantastisk!Kigger herind hver dag- super godt gået!!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg virkelig glad for at høre – så rart med faste følgere :)Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Enormt flot resultat! Om du så er over de 15 eller ej, er jeg dybt imponeret over din store indsats. Derudover har jeg et lille spørgsmål. Jeg er helt pjattet med begge dine kjoler. Kan du huske, hvor du har købt dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for de søde ord – det er jeg rigtig glad for at høre :)Den hvide er fra Hunkemøller købt sidste år, men jeg så de os havde den i år da jeg jeg var derinde i august måned.Den anden er min venindes, den er købt i Gina Tricot sidste år, så den har de desværre ikke mere, ellers havde jeg købt den med det samme! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Okay, jeg vil gå på jagt efter den hvide. Tusind tak! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • God jagt! og det var da så lidt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG!! :)