Glædelig jul <3

Der har været stille her på bloggen…

Den opmærksomme læser/følger har noget lagt mærke til at jeg har været mindre aktiv her på bloggen og på de sociale medier, det sidste stykke tid.

Der er ikke nogen direkte grund til det, ikke andet end jeg bare har haft meget at se til og ikke været i den bedste periode rent blog og inspiration mæssigt. Jeg ved mange af jer synes jeg er sej og inspirerende bare ved at være mig (og tusind tak for det) men nogle gange føler man sig bare ikke sådan, og det har jeg ikke gjort det sidste stykke tid.

Jeg har spist forkert og ikke rigtig fået rørt mig, for energien har sgu bare ikke været der.  Jeg har ikke følt mig inspirerende eller motiverende, ihvertfald ikke så jeg kunne motivere nogle og så er det for mig bare bedre at “trække stikket” lidt.

Jeg kunne selvfølgelig bare have planlagt en masse indlæg og udgivet en masse for at holde mine læsertal oppe. Men sådan er jeg ikke og jeg vil heller ikke være sådan. Jeg blogger af lyst og glæde, jeg bliver aldrig en blogger der dagligt ligger indlæg fra blot for at holde mine tal “gode”. Jeg blogger nemlig når jeg har noget på hjertet og noget at fortælle.
Det der betyder noget for mig er at jeg er mig, og jeg er ærlig og at det skinner igennem mine indlæg.

Hvorfor skulle jeg lave et indlæg om at tabe sig, når det ikke er det der fylder hos mig og jeg var ligeglad med kosten på det tidspunkt. Det strider imod alt det jeg står for som blogger og det vil jeg aldrig gøre.

Men NÅR det så er sagt, har jeg virkelig brugt December på at “lade” op. De sidste dage hjemme hos mine forældre har jeg seriøst nærmest kun ligget i sengen, set tv og sovet til middag med vores hund, for det har jeg haft brug for.  Jeg havde ellers taget computeren med så jeg kunne lave en masse indlæg, men lysten til at blogge var der ikke. Så derfor kom der ikke synderligt meget fra mig og det har jeg det ganske fint med :)

Jeg har brugt det sidste dage på at lade op, spise en masse mad og haft ondt i maven og bare nydt at være med familien.
Så nu er jeg næsten klar til 2017, hvor jeg har sat mig for at tabe mig. Det vil jeg virkelig gerne. Ikke fordi nogle siger jeg skal, eller jeg føler jeg burde. Men fordi jeg ikke er tilfreds med hvordan jeg ser ud nu og måden jeg har spist det sidste stykke tid ikke er god for mig og min krop.

Jeg vil fokusere på balance, sundhed og at min krop har energi og overskud i 2017. Men meget mere om det på et andet tidspunkt.

Nu ved i hvorfor jeg er lidt stille på nuværende tidspunkt, det er helt bevidst. Men jeg lover jeg vender STÆRKT tilbage i 2017 :)

 

15750202_10209366083042184_1121273034_n

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul <3