GET THE LOOK...

Jeg skal rejse…

Juuuuhu – tiden går så stærkt for tiden. Jeg nyder de sidste dage som arbejdsløs, hvor jeg kan sove længe, træne når der ikke er andre og bare nyde alenetiden med mig selv, inden jeg skal starte den 19. oktober (Læs evt. mere om det her)

Derudover er der nu kun 26 dage til jeg rejser til NYC med min dejlige kæreste! :D <3

newyork_2705424b

Min lillebror er pt. udvekslingsstudent i New York, og det er derfor vi tager derover, for at give ham et lille besøg, og så selvfølgelig at opleve New York <3 :)

Jeg har derfor brug jeres råd. Jeg har tidligere skrevet indlæg når jeg skulle ud og rejse, hvor i har været SÅ gode til at give mig tips og tricks til landet/byen, vi skulle til – så det gør jeg altså igen :D

Jeg har været i New York 1 gang før. Det var i 2009 og som studietur på HHX – så man havde lidt anderledes prioteringer den gang.. Min kæreste har aldrig været der. Så turen vi skal på er egentlig en RIGTIG turist ferie, og det har jeg det helt fint med :)

Så kære læsere, har i nogle gode råd til New York? Hvad skal man se? (udover de åbenlyse turist steder), Gode spisesteder? Er der nogle gode træningscentre? Vi kunne godt tænke os at prøve at træne i et derovre.
Og ellers bare gode tips og råd til NYC  – de vil blive modtaget med kyshånd <3 :)

12118743_1654988224714066_4771761730514928927_n

8 kommentarer

 • Jeg har lagt lidt billeder/tips ind på min blog under kategorien rejser fra New York

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis I vil se NY oppefra vil jeg anbefale Rockefeller – her får man den bedste udsigt til Central Park og man kan se Empire!
  Hvis i vil opleve rigtig BBQ er Dinosaur BBQ stedet – det ligger både i Harlem
  Og Brooklyn, deres spareribs er det bedste, vi prøvede lidt andet kød men ribsene var klart bedst!
  De bedste burgere i byen må være Five guys – ligger flere steder i byen. Jeg var ret begejstret for Indikitch – hurtig indisk mad du evt kan tage med på farten.
  Jeg vil anbefale at downloade tripadvisors app – du kan downloade et kort over NYC som du kan bruge uden net hvor du kan søge på restauranter og seværdigheder og gemme placeringen.
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan anbefale en tur i helikopter over Manhattan :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PErnille

  Er I til Big time shopping så tag en dag ud og tag til woodford shopping… 1 times kørsel derfra… Søg på nettet, fantastisk outlet… De fedeste mærker….
  På Mariott hotel kan man spise på øverste etage. Den er roterende og fantastisk. Der skal dog bestilles bord, så mail til dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  BareBurger, en fantastisk økologisk restaurant. De laver de lækreste burger og pommes, og har endda økologisk cola :) Jeg har spist der de to gange jeg har besøgt NY, og er aldrig blevet skuffet! Endvidere er en tur i Yankee Stadium også en mega fed oplevelse. Der er utrolig meget historie, som jeg slet ikke havde nogen idé om, også selvom jeg slet ikke er fan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste (som har vundet turen) og jeg skal selv derover i næste uge. Vi skal se basket og bo på Time Square. What are the odds?
  Det er min tredje tur derover og det skuffer aldrig.
  Udover de sædvanlige (eller allerede nævnte) ting, kan jeg anbefale Chelsea Market (http://www.chelseamarket.com) som er et mad”marked” med alt, hvad hjertet kan bringe. Tag derhen på tom mave!
  Forrest Gump restauranten i centrum er også rigtig sjov!
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tag et kig forbi High Line, som er et gammel jernbanespor i Meat District, der er lavet om til en park. Pisse flot og mega interessant.

  Ellers var jeg ret fan af restaurantkæden Metro Cafés crispy chicken sandwich.
  Ellers prøv så vidt muligt at finde delis når I skal spise aftensmad. Det er så meget mere hyggeligt og autentisk isedet for restauranter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anilla

  Åhr hvor er du heldig!! Jeg elsker New York! Jeg vil anbefale jer at se en musical derovre – de er så sindsygt dygtige !!! Man bliver ihvertfald ikke skuffet! :) ..og så en tur i Macy’s – vi brugte 10tkmer derinde en dag :D haha – okay det er også overdrevet meget i know – men det var virkelig bare så kæmpe stort og man fandt altid er nyt og spændende hjørne man ik havde set :D rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK...