Mindfulness?

Jeg skal ikke gøre mig til dommer…

Lige pt. florere der en bestemt artikel rundt på diverse træningsgrupper på facebook, der handler om en stor facebook profil der har snydt folk med diverse kost og træningsplaner.

I kan læse artiklen her

Inden jeg forsætter mit link vil jeg gerne understrege at jeg ikke kender Nobell Fitness, eller nogle som har benyttet hans planer. Jeg ved derfor på ingen måde om der er hold i artiklen eller hvad der er rigtigt og forkert i denne sag. Så på det punkt forholder jeg mig helt neutral :)

Det jeg bare gerne vil frem med i det her indlæg er at man VIRKELIG skal passe på hvem man overlader sin sundhed til. Jeg har set flere på facebook og instagram der har lavet kost og træningsplaner men ingen uddannelse har. Det gør mig nervøs, at folk bare så naivt hopper på folk der ikke er uddannet på nogen som helst måde, men blot har en masse følgere og på den måde virker troværdig.

Jeg har modtaget mange mails om jeg ikke vil lave en kostplan eller træningsplaner, eller dele min kost og træningsplan, og jeg har en helt bestemt holdning til at det gør jeg ikke.

1) Jeg laver ikke planer da jeg IKKE på nogen som helst måde er uddannet inden for dette område, tværtimod jeg er en kontornusser som arbejder med HR – wehu. Så jeg synes det ville være SÅ forkert af mig og vejlede og hjælpe folk på baggrund af de ting der fungere for mig og slå plat på at jeg har en del læsere og følgere.

2) Mine planer er udarbejdet af min diætist og træner specielt til mig og mine behov. Det er deres arbejde og det de lever af. Derudover er vi alle forskellige, nogle skal have flere eller mindre kalorier. Så det er ikke sikkert det passer på dig, og kunne derimod gøre mere skade end gavn.

Jeg har intet imod folk der vælger at dele deres kostplaner på blogge, instagram osv. det er helt deres eget valg. og det kan være til inspiration for mange. Jeg vil bare gerne råbe op til dem der har et ønske om at tabe sig, leve sundere osv. at man skal passe på i denne sundhedsverden – fordi det som virker for en person er det ikke sikkert at det er den løsning du skal gå efter.

Husk at være kritisk overfor alt du ser på nettet og benyt dig af research inden du køber noget som f.eks. en kostplan hos en person.

Jeg kan ihvertfald anbefale min diætist Line fra Diætist-Enheden og min træner Cecilie Lind. Det er ikke noget jeg har fået penge for at sige, det er bare nogle jeg kan stå inde for og som er uddannet og ved hvad de laver! :)

Derudover kan jeg også nævne Lisa Fosmark samt Amanda Louise, som er nogle fantastiske piger som også er pisse dygtige trænere!

Husk jeres sunde fornuft i denne sundhed og fitness verden og as på jer selv – der er mange svindlere derude og det vigtigt at huske sig selv. Da det er ens eget helbred der er det vigtigste. Peace out <3

10937690_10204393565532354_946281172_n

JA! Jeg holder weekend :b

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindfulness?