Hvem spurgte om din mening?

Hvordan gik tæl skridt kampagnen?

I søndags d. 7 februar, sluttede Tæl Skridt kampagnen – jeg har nu i 3 uger registeret og talt mine skridt og det gik således:

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 15.45.41 Skærmbillede 2016-02-10 kl. 15.45.50

Som i kan se af overstående, havde jeg 6 dage hvor jeg ikke nåede mit mål. Jeg ved godt at inden jeg startede skrev at min mål var min. 10.000 hver dag – men det var simpelthen ikke overskueligt for mig de dage jeg var i det.

Den første dag jeg ikke nåede målet, var da jeg skulle til Kick Off med arbejdet i Sverige, vi sad ned fra Kbh til Helsingborg i bil, 4,5 time til diverse oplæg og så sad vi så os ned da vi spiste mad. Ja så at jeg overhovedet nåede 7000 er ret vildt.

Dagen efter havde jeg kun sovet 4 timer da jeg vågnede og vi skulle mod København, og om aftenen skulle jeg til Bloggers Delights 5 års fødselsdag, så der valgte jeg at prioterere min søvn.

Søndag havde jeg tømmermænd, og var ikke mange potter pis værd.

Og så var det egentlig bare at jeg fuldstændig mistede lyst og overskud, jeg var træt. Ikke af at tælle skridt, men de sidste par uger hvor alt bare havde kørt med fuld knald – så jeg valgte at lytte til kroppen og sige at jeg ikke behøvede de 10.000 skridt.

Nu når jeg sidder og kigger tilbage, kan det da godt irritere mig lidt – men et dagligt gennemsnit på 12.000, og 2 dage hvor jeg var over 20.000, så synes jeg det var ok :)

En af de ting jeg har fået øjnene op er, hvor LIDT jeg går når jeg er på arbejde. Hvis jeg os lige får et lift til stationen så kommer der satme ikke mange skridt på den tæller.

Derfor har jeg fundet en masse smarte og gode ideer (synes jeg selv) til at få flere skridt og få rørt sig i sin dagligdag (mere om det i et andet indlæg) :)

Men jeg har ikke tænkt mig at forsætte med at tælle skridt, for mig blev et en stress faktor og sådan skal det ikke være.  Men jeg tror jeg vil bruge den de dage jeg ved jeg skal være aktiv, for at se hvor meget jeg egentlig går og rørt mig – for så er det jo meget sjovt at følge med i :D

Men det jeg tager med er de små tricks jeg lærte til at få en mere aktiv hverdag, og dem vil jeg lave et seperat indlæg om.  Og bare hvad en god gåtur kan gøre for en efter en lang dag på kontoret, så er det sgu rart med frisk luft i hovedet! :)

Jeg vil i løbet af de kommende dage give mine deltagere på holdet plads her på bloggen til at skrive hvad de fik ud af de 3 uger – måske de kan inspirere nogle af jer? :)

tttt

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem spurgte om din mening?