Det min fødselsdag....

Hvordan gik DHL ?

Hvis der var nogle af jer, der fulgte med på min Snapchat i onsdags så i at jeg skulle løbe DHL og det var nu ikke fordi jeg glædede mig heeeelt vildt. Det er nemlig som mig og løb aldrig rigtig er blevet gode venner :D

Jeg startede ellers op på et løbeprogram og var rimelig motiveret, men efter uge 3 havde jeg virkelig ondt i kroppen af at løbe og jeg fik skinnebensbetændelse. Det betød så at jeg stoppede med at løbe og ikke rigtig fik gang i det igen.

Og ja, så blev det sgu lige pludselig dagen hvor jeg skulle løbe og oven i det havde jeg da også lige haft 2 ugers ferie hvor der ikke var meget motion. Nå, men jeg skulle løbe, jeg overvejede da at fake en skade men jeg måtte jo hellere støtte op om min arbejdsplads :)

Dagen kom og da jeg stod og ventede på den jeg skulle overtage pinden fra, var jeg meget spændt og glædede mig faktisk til at skulle løbe.

Det ændrede sig så pænt meget da jeg begyndte og løbe. Dagen før havde jeg været til 2 timers dans efter sommerferie pause og kunne godt mærke mine baglår var lidt ømme, men tænkte ikke videre over det. Men da jeg så begyndte at løbe spændte det fuldstændig op i hele mit baglår og lægge, og det kom allerede efter 200 meter. Derudover har jeg ikke den bedste kondi, så jeg synes det var fucker hårdt og jeg gik meget!

Da jeg kom til 1 km mærket tænkte jeg at jeg ikke ville kunne komme igennem dette. Jeg synes virkelig ikke det var sjovt og jeg havde virkelig lyst til at stoppe, det gjorde så nas!

Men jeg kom igennem på en tid der hed 40.53 – jeg var dog helt sikker på jeg lå mellem 45-50 minutter, så jeg blev positivt overrasket :)

Men ingen tvivl om det er en ringe tid, det erkender jeg blankt. Men til gengæld var det pisse hyggeligt med kollegerne og det var jo det, det hele handlede om :)

Nu har jeg dog sagt ja til at løbe et 5 km løb i foråret med min bedste veninde, og der skal min tid altså være bedre end ovenstående :D

image

4 kommentarer

  • Ida

    Sejt du kom igennem :) men hvorfor melder du dig til løb, når du ikke kan lide at løbe? Mener du har skrevet på insta eller din snap at du hader at løbe 😳 Det er da federe at lave noget man godt kan li’ 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

    Nu spørger jeg sikkert dumt, men er DHL 3 eller 5 km? For hvis det er 5 km synes jeg da din tid er god!😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det min fødselsdag....