Et år er nu gået..

En ide til bloggen + 1 dårlig nyhed.

Vi starter med den dårlige nyhed, for så er det ligesom overstået..

Min søde diætist er desværre blevet syg og min tid på fredag er derfor aflyst – ØV!

Jeg har fået en tid torsdag i næste uge i stedet for, så det er heldigvis kun en uge mere, men jeg havde planlagt en masse hygge her i weekenden. Men det kan jeg vist godt glemme. Nu står den på endnu mere fokus på kost og træning, jeg vil bare gerne opnå et godt resultat :)

Og af en eller anden grund har jeg en rigtig dårlig mave fornemmelse til den her vejning, og det er egentlig kun fordi jeg synes jeg har skulle forskellige ting i weekenderne hvor det ikke rigtig er holdt. Men ja nu må vi se.

Men der går lige lidt over en uges tid inden i hører resultatet, desværre. Jeg synes selv det er pisse nederen :D

___________________
IDE TIL BLOGGEN:
 
Nå, nu gider vi ikke mere negativitet,  og derfor vil jeg høre jer, mine søde læsere om en ting.
Jeg har noget tid gået og overvejet, da flere af jer har spurgt om jeg ikke vil skrive om hvad jeg spiser, så i kan blive inspireret eller få gode ideer.
Derfor har jeg fået den ide at jeg fast en gang om ugen, f.eks. mandag ligger jeg i samarbejde med min kæreste en sund opskrift ud, med billeder samt hvordan og hvorledes det laves.
Så hver mandag på bloggen vil være: SUND OPSKRIFTS DAG :)
Men jeg vil gerne høre jer om i synes det er en god ide og noget i vil bruge? For hvis ikke, vil jeg bare fortsætte som jeg gør med at de kun engang imellem er i et indlæg.
Så i må meget gerne give jeres svar  i form af en kommentar, det ville jeg blive rigtig glad for.
Så skriv endelig, og os hvis i har nogle ønsker eller lignede :)
1370374_10201234532558504_589408008_n
Efter dagens HIT træning – puha det var hårdt!

18 kommentarer

 • Sus

  Rigtig go ide :) vil glæde mig til flere opskrifter :) Træls med din diætist, men se det på den lyse side – du har flere dage til at nå et endnu bedre resultat:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for at høre, det vil jeg gøre så :)Og ja, så håber jeg godt nok det bliver et godt resultat :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  synes også det er en super idé, kunne godt bruge noget inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er jeg glad for at høre, det bliver hermed et fast inventar på bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det synes jeg lyder som en rigtig god idé…Mht diætisten, så har du jo bare mulighed for at tabe dig endnu mere til næste vejning… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt – det er hermed vedtaget :DJa, så håber jeg godt nok på resultater :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  God ide!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det lyder som en super god ide, go for it :)Se positivt på at din vejning er rykket – du kommer ikke til at bukke under de søde fristelser der er i weekenden, når du ved du først skal vejes torsdag :)Synes det er super flot så meget du har tabt dig. Jeg er selv i gang med et vægttab, dog kun 10,9 kg i alt, og pt har jeg tabt 4 kg. Men jeg synes det bliver svære og svære, elsker søde sager, og synes det er svært at sige nej :/ har du nogen fif til det ? kunne også være fedt at se nogle sunde snacks, som du måske bruger som erstatning til søde sager :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige som jeg har svaret det andre, så gør jeg det. Men fedt at høre i er på ideen! :D Det er jeg glad for!Ja, det er rigtigt.. Men savner nu VIRKELIG bland selv slik :D hahaha.,Ja, det bliver sværere og sværere hele tiden, så jeg håber virkelig os på et godt resultat på torsdag..Jeg lavede et indlæg engang om mine mellemmåltider, der er rigtig mange af dem der søde på den sunde måde.Kunne det være noget ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Selvfølgelig – det er godt med nyt :DUha, det er også min svaghed! Nam nam .. Men det gør desværre ikke noget godt for det vægttab man gerne vil opnå, så det er nok bedst at glemme det i lidt tid :p Har du en fast syndedag, eller er det primært i weekenden, hvis du skal noget ?Kan jeg godt forstå, jeg går selv hos ddv, og har fast veje dag hver tirsdag – det hjælper at man skal op og stå “skoleret”, Ja kunne det helt sikkert, jeg kigger lige ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej jeg har ikke nogen fast, og det er heller ikke hver uge jeg har en syndedag, men det er primært i weekenderne jeg spiser usundt fordi jeg skal et eller andet :)JA det hjælper virkelig – det så nederen og skulle sidde og forklare sig :DEllers siger du til, så må jeg lave et indlæg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Ja det er det samme her – så er viljestyrken ikke så stor :(Meget – det ikke altid lige sjovt , men dejligt når det går den rigtige vej ;)Skal jeg nok , tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej præcis – det oplevede jeg præcis igår…. Ja så er det intet problem :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du skrev på et tidspunkt at du ville fortælle om Anne Bechs bog når du havde læst den også? Har du det? Ved ikke om jeg vil købe den.. Hun kommer jo også snart med en ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud ja – det er helt rigtigt. Det har jeg fuldstændig glemt… ups…Men jeg tror jeg vil vente til den nye bog, jeg synes nemlig ikke den var noget specielt :)Men den nye virker rimelig spændende synes jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Okay alle tiders:-) Men hvad er forskellen egentlig på de to bøger?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen Bikini Bootcamp er en kortvarig diæt, som tager 28 dage :)Den nye tror jeg er et længere forløb, da jeg kan forstå den hedder fitpå100dage, det lyder mere overskueligt i mine øjne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år er nu gået..