En ide til bloggen + 1 dårlig nyhed.

Vi starter med den dårlige nyhed, for så er det ligesom overstået.. Min søde diætist er desværre blevet syg og min tid på fredag er derfor aflyst - ØV! Jeg har fået en tid torsdag i næste uge i stedet for, så det er heldigvis kun en uge mere, men jeg havde planlagt en masse hygge her i weekenden. Men det kan jeg vist godt glemme. Nu står den på endnu mere fokus på kost og træning, jeg vil bare gerne opnå et godt resultat :) Og af en eller anden grund har jeg en rigtig dårlig mave fornemmelse til den her vejning, og det er egentlig kun fordi jeg synes jeg har skulle forskellige ting i weekenderne hvor det ikke rigtig er holdt. Men ja nu må vi se. Men der går lige lidt over en uges tid inden i hører resultatet, desværre. Jeg synes selv det er pisse nederen :D

___________________
IDE TIL BLOGGEN:
 
Nå, nu gider vi ikke mere negativitet,  og derfor vil jeg høre jer, mine søde læsere om en ting.
Jeg har noget tid gået og overvejet, da flere af jer har spurgt om jeg ikke vil skrive om hvad jeg spiser, så i kan blive inspireret eller få gode ideer.
Derfor har jeg fået den ide at jeg fast en gang om ugen, f.eks. mandag ligger jeg i samarbejde med min kæreste en sund opskrift ud, med billeder samt hvordan og hvorledes det laves.
Så hver mandag på bloggen vil være: SUND OPSKRIFTS DAG :)
Men jeg vil gerne høre jer om i synes det er en god ide og noget i vil bruge? For hvis ikke, vil jeg bare fortsætte som jeg gør med at de kun engang imellem er i et indlæg.
Så i må meget gerne give jeres svar  i form af en kommentar, det ville jeg blive rigtig glad for.
Så skriv endelig, og os hvis i har nogle ønsker eller lignede :)
1370374_10201234532558504_589408008_n
Efter dagens HIT træning - puha det var hårdt!