Kylling i peanutbutter/kokos sauce med chili og hvidløgs broccoli med fuldkornspasta

En glad Mette!

ÅH – jeg er simpelthen bare SÅ glad i dag! :D

Jeg har været til eksamen, og jeg var rimelig nervøs op til. Jeg var især nervøs fordi det er min arbejdsgiver som har betalt min uddannelse, så jeg ville virkelig gerne have en god karakter!

Og ved i hvad?! Jeg fik fandeme 10! :D Det havde jeg virkelig ikke regnet med! Så det gjorde mig bare så glad! :)

Det tror jeg også censor og min lærer kunne se på mig – det var virkelig en overraskelse! Så jeg blev ret glad da de fortalte mig det :b

Derefter var jeg til møde som omhandlede noget nyt jeg skal i gang med i det nye år og i kan tro jeg glæder mig! Det kommer til at omhandle mit vægttab, og det bliver noget i kan følge med i her på bloggen – det bliver noget HELT nyt for mig, så jeg glæder mig rigtig meget! :)

Derefter tog jeg til træning, og på et tidspunkt kiggede jeg mig selv i spejlet og blev glad for det jeg så!

Det har jeg så tænkt videre over efter jeg er kommet hjem, og ind imellem får jeg bare sådan nogle øjeblikke hvor jeg bare bliver glad og stolt over det jeg har opnået indtil videre!

Jeg kan stadig huske da jeg startede…  Pyha, det var ikke sjovt og første gang efter min mave/ryg time hvor jeg virkelig havde ondt, der troede jeg virkelig at jeg aldrig ville gøre det igen!

Eller første gang jeg skulle lave en burpee! Der måtte jeg kravle op på knæene, og det gjorde SÅ ondt og jeg kunne slet ikke få luft! Og seriøst, jeg troede ALDRIG jeg ville kunne lave dem rigtigt!
Men her er jeg nu, og kan lave en masse i træk! Er simpelthen så stolt over min fremgang!

Jeg er blevet SÅ meget stærkere og er i den bedste form jeg nogensinde har været!  Jeg er endda i bedre  form end dengang jeg spillede badminton! Jeg havde aldrig troet at den Mette jeg var, kunne blive den Mette jeg er nu – men jeg er SÅ stolt over det!

Nu glæder jeg mig bare til januar 2014 hvor min kamp om at nå min drømmekrop i 2014 går i gang!
Det bliver super hårdt – men det bliver det hele værd i sidste ende!

1459130_1440825612796996_901850529_n

JEG KAN OG JEG VIL!

2 kommentarer

  • Yes, sikke et dejligt indlæg at læse! Det er SÅ vigtigt at fejre sig selv og sine sejre – selvom man måske ikke helt er nået sit mål endnu. Vi er alle startet et sted, vi er alle på vej og der kommer hele tiden nye mål, så det er nogle gange godt at stoppe op og se hvor langt man allerede er kommet. Sejt!Og tillykke med eksamen :)Kh Annahttp://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er nemlig lige præcis rigtigt! Og det er jeg nemlig nød til at huske mig selv på ind i mellem!Mange tak :)Glædelig jul smukke :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i peanutbutter/kokos sauce med chili og hvidløgs broccoli med fuldkornspasta