Tanker, grimme kommentarer og selvværd..

Det der Twerk…

Jeg har besluttet mig, jeg starter til Twerk 3 x gange om ugen. Egentlig havde jeg først besluttet mig for det skulle være 2 – men i og med det aftenstudie jeg skulle gå på om onsdagen ikke bliver til noget, så kan jeg da ligeså godt danse og få rørt mig på den måde! :)

wew

Så fremover bliver det altså dans tirsdag, onsdag og torsdag, og tirsdag tager jeg hele 2 timer – det betyder også jeg næsten ikke vil være at finde i fitness centeret mere. Men jeg ser altså ingen grund til at stå og træne i et fitness center, når jeg kan røre mig på denne her måde og blive glad samtidig, og faktisk ikke føle jeg træner. Så derfor vælger jeg dansen :)

Dog, skal jeg stadig i fitness ind i mellem – for jeg er jo nød til at få trænet min popo, så den bliver en god størrelse til Twerk ;)

Men Mette, hvorfor er det, at det der Twerk er så sjovt?

Jeg elsker det simpelthen bare – jeg elsker at det provokere og virker underligt for nogle, og bare så rigtig for mig.

Jeg synes det er mega fedt, at det hele må blævre, og jo større og mere fedt du har på kroppen, så bedre er det i princippet for så ryster det hele godt. Derudover kan alle være med, for det handler om at have det sjovt og føle sig godt tilpas i egen krop, uanset størrelse.

Jeg kan stadig huske min første time, da jeg stod i mine gennemsigtige tights og strittede røven lige i hovedet på hende der stod bag mig, Der tænkte jeg bare.. fuck… indtil instruktøren sagde til os alle, fuck om hende bag dig får din røv i hovedet eller du kan se naboens trusser. Det er grænseoverskridende, men det bliver bedre om 10 minutter og det bliver skide sjovt.

og hun havde ret?! Og jeg tror os det har hjulpet mig til at få det bedre i mit eget sind. Det handler om at være i sig selv, at have det sjovt og det er sgu okay er være der selvom du vejer for meget :)

Så jeg elsker det fordi jeg bliver udfordret, jeg har det sjovt og jeg er glad når jeg går derfra. Det er fantastisk :)

OG nej, bare for at understrege – jeg skal ikke være den næste twerkqueen, eller tror allerede jeg er over mega fantastisk til det. NEJ, jeg har meget at lære endnu og jeg går til det fordi det er sjovt som sagt, that’s it :)

Hvis i vil se hvordan min twerk status er nu – så se med her:

 

2 kommentarer

 • L

  Hej Mette,
  Ser du Topmodel Cyrves? Jeg tænker jo straks på dig når jeg ser det fordi du har dine lækre kurver, er udadvendt med en lille model i dig💃🏻😬 Anyway synes det kunne være sjovt hvis du lavede indlæg om afsnittene. Hvor du skriver om deltagerne og dommerne osv fra gang til gang. Har set andre bloggere der har gjort det med andre programmer og tænker som sagt det her da lige må være dig? Men ved selvfølgelig ikke om det i virkeligheden slet ikke er dig🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lina,

   Åh – det var fandeme da sødt sagt! Tusind tak <3 :)

   Ja det var faktisk en rigtig god ide – men jeg har slet ikke fulgt med i programmet. Så måske hvis der kommer en sæson 2 engang? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker, grimme kommentarer og selvværd..