Jeg har aldrig....

Tanker, grimme kommentarer og selvværd..

Jeg advarer på forhånd, det her indlæg bliver måske lidt MEGET rodet – fordi jeg bare sidder og fylder tanker ned på tastaturet. Men der er noget jeg har undret mig meget over, og jeg er helt indforstået på jeg nok aldrig kommer til at forstå hvorfor man gør det – men nu jeg simpelthen nød til at give tankerne frit spil.

Jeg ser mig selv som et godt menneske! Jeg synes selv jeg er sød og venlig og åben overfor nye mennesker. Jeg er derudover også omsorgsfuld, og endda også over mennesker jeg ikke engang kender. Det kan jeg se, når jeg bruger tid en fredag aften på at chatte med en følger som har det svært – altså jeg går op i at mennesker omkring mig har det godt og gør hvad jeg kan for at hjælpe.

Jeg er altså et venligt og rart menneske, hvis jeg selv skal sige det. Men der hvor, kæden hopper af for mig, er at jeg simpelthen ikke kan forstå hvordan nogle mennesker der sidder bag en skærm føler et behov for at svine mig til?

Jeg forstår vitterligt ikke hvad det er gør man føler at man vil bruge 1-5 minutter på at skrive en grim kommentar til mig (eller hvem som helst for den sags skyld)

Hvad er det jeg provokere eller rører i folk, der gør jeg skal have sådan noget smidt i hovedet? Jeg forstår det virkelig ikke?

Jeg går bare op i at være mig og være den jeg er, om det er med rødt eller sort hår, eller over eller undervægt, så er jeg sgu stadig den samme person indeni.

Og det er endnu en undren – hvorfor bruge tid på at svine mig, når man overhovedet ikke kender mig på nogen som helst måde? I princippet  er det jo kun folk der kender mig i virkeligheden der ved hvordan jeg er. Selvfølgelig kan man have en ide om hvordan jeg er, på bagrrund af hvordan jeg virker på mine sociale medier og bloggen her. Men det er stadig kun en lille procent del af mig.

Men ja, på trods af jeg undre mig over de her ting, har jeg alligevel indset hvordan jeg håndtere de negative kommentarer fremover og måden jeg har tænkt mig at gribe det an, er virkelig ved at sige højt når de skriver at personen IKKE kender mig, og dermed ikke kan udtale sig om hvem JEG er.

Jeg ved selv hvem JEG er og hvad JEG står for – og det er der ingen andre der skal fortælle mig.
Et eksempel hertil kan være at flere har stillet spørgsmål til mit blognavn skift og de tror på at jeg kun ændrede det på baggrund af den mindre shitstorm under min ferie.  Og det er meget fint de tror det er sådan det foreholder sig, men når jeg selv kender sandheden og ved hvorfor jeg gjorde det, er jeg egentlig ligeglad hvad andre tror. Jeg  skal ikke bevise noget overfor folk der ikke tror på mig, jeg skylder ingen andre end mig selv noget.

Så derfor gider jeg ikke længere bruge tid på at overbevise folk der ikke tror på mig om noget – for jeg kender selv sandheden og det er sgu nok for mig :)

Jamen, hvad så hvis de skriver du er grim, fed, klam eller lignede – det jo ikke det indre men det ydre?

Hertil vil jeg bare igen sige, at hvis de har brugt tid på at skrive en grim kommentar til mig – er jeg allerede 100000 x bedre end dem, om jeg så vejer 300 kg mere end dem er ligemeget, for jeg er sgu god nok som jeg er. De har ikke retten til at fortælle eller bedømme mig – det skal jeg nok helt selv styre :)
Beklager det lange indlæg – havde sgu bare brug for at få nogle tanker ud og skrevet ned hvad jeg egentlig har indset og når jeg læser det igennem er jeg sgu egentlig stolt. Jeg har lang vej endnu, men jeg er stadig kommet langt :) <3

image1

12 kommentarer

 • Line

  Forstår ikke folk kan være så uforskammet – så lad dog være med at kommenterer eller følge hvis i ikke er enige eller kan lide personen. Jeg syntes du er pisse sej og ser fantastisk ud, derfor følger jeg dig og jeg bliver sgu ked af det når jeg læser de grimme ting folk skriver! Øv altså! Håber karma rammer dem i rumpen!!! Men Mette, du er altså fantastisk, og det var bare det jeg ville sige😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Reinholdt

  Det er åbenbart et generelt problem for bloggere, og hvorfor i himlens navn læser de det så, hvis de kun vil kritisere. Fatter det ikke. Man må bare tænke, at det er dem, der har det værst. Små mennesker med små meninger 😴 Gab
  Og et super fint navn du har fået 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – jeg forstår det ikke. Man må have det svært et eller andet sted i sig selv hvis man gider bruge tid på at nedfatte en kommentar og sende til en man ikke kender.

   Tak :) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Kære Mette.
  Jeg har fulgt din blog og din Instagram profil igennem længere tid og er egentlig ikke typen der kommentere særlig ofte. Men jeg synes bare du skal vide, at du er en super skøn og positiv pige og bund ærlig (det kan man altså godt fornemme, når folk er) og det er derfor jeg følger dig. Godt du ikke ligger under for folks negativitet, men fortsætter med at stå fast og være dig selv. Halleluja 🎉🎉🎉🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mette…
  Har fulgt dig læææænge på blog og insta. Er vild med dit nye navn!
  Fatter heller ikke folk der har brug for at svine dig til. Du virker bare helt i gemmen som en mega dejlig og livsglad pige. Du er seriøst sådan én, man gerne vil være veninder med – jeg gad i hverfald godt du var en del af mit hold ;-)

  Håber snart folk har fattet at, du er en skøn pige, som har mod og livsglæde – trods latterlige kommentare og negativitet.

  Denne kommentar er også rodet, men sådan er det..

  Dans en dans og vær’ glad – det har du lært mig.
  Du fortjener kun det bedste :-)

  Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yay! er glad for du kan lide det :)

   Åh Mia, din kommentar gjorde mig fandeme glad. Tusind tak for du brugte tid på den. Det er dejlige ord at høre <3 tak! Og jeg skal til dans i dag, og du kan tro jeg glæder mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Men det er vel ikke at blive svinet til, hvis nogen påpeger din overvægt? Det er jo bare ærlig snak, ligesom hvis nogen ik syns du er så “fitness inspirerende”. Glem ik der også bare er ærlig snak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt du “Sarah” har præcis samme IP adresse som Josefine, som netop også skrev negativt i går ;) Ja, det kan jeg nemlig se – Men det er da sødt du gemmer dig under forskellige navne + mails som ikke er ægte? eller er vi bare så heldige i måske er søskende? ;)

   Okay – så hvis jeg nu synes en person er grim, dum, kedelig eller irriterende, og fortæller dem det ud af den blå luft – så er det også bare ærlig snak, fordi jeg føler det? Eeeej vel ;)

   Og hvad får du ud af fortælle mig jeg er overvægtig – når jeg godt selv er klar over det? Jeg har aldrig påstået andet :)
   Og derudover er det jo ikke første gang folk i følge dig bare fortæller mig “ærlig snak” det er sket flere gange, om jeg er grim, dum, ulækker eller what ever, dertil blog indlægget.

   Så Sarah Josefine – nu vil jeg ønske dig en mægtig god dag :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hey

  Jeg tror folk har meget svært ved at forholde sig til at en der er meget overvægtig har så meget selvtillid/selvværd…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har aldrig....