Sund kartoffel porre suppe

De første dage..

Så lakker vi næsten mod slutningen af denne dag, som så også blev min 3. arbejdsdag på det nye arbejde.

Det egentlig sjovt, for de 2 første dage var jeg ikke sådan træt træt, bare flad og ør i bolden. Men hold kæft i dag er jeg godt nok ramt. Jeg lå og var ved at falde i søvn MENS jeg spillede et spil på mobilen inden aftensmaden. Jeg er virkelig virkelig smadret i dag – men der jo ikke noget at sige til det. Jeg er gået fra en hverdag hvor jeg sov til 9-10 stykker, og ikke lavede det helt store. Nu står jeg op 6.15 og arbejder. Det er lidt af en forskel!

Men hvordan går det så på det nye arbejde?
Jeg synes faktisk det går rigtig rigtig godt – min chef kaster mig bare ud i en masse opgaver, og det synes jeg er fedt, jeg lærer nemlig bedst ved at have hands on – og jeg synes det er kedeligt bare at læse en masse guidelines og lignede – så fedt at køre lige på og hårdt :)
Den eneste nedtur ved jobbet er det ligger I Høje Taastrup, så jeg har et godt stykke til og fra arbejdet, og jeg er nød til at cykle til og fra Høje Taastrup station. Men sådan er det, jeg tænker det bare som lidt motion disse dage her, hvor jeg ikke træner.

Nu der nok nogle jeg er er nysgerrig om hvor og hvad jeg laver. Så kort fortalt så er jeg ansat som i et globalt firma som HR Assistent for Norden, og der laver jeg alle mulige personale administrative opgaver, så som kontrakter og overblik. Håndtere vores personalesystem, står for on-off boarding og meget meget mere.

Jeg synes det er utrolig spændende, og noget jeg virkelig brænder for :)

Men hvordan går det så med træning?
Jeg får slet ikke trænet – sidste træning jeg havde var i søndags, hvor jeg var til en times Zumba med min veninde. Så det jo ikke fordi det er lang tid siden, men der er slet ikke noget træning nu. Og det ærger mig selvfølgelig, men jeg kan virkelig ikke overskue det. Der sker så meget disse dage, nye indtryk, ny hverdag og en hverdag jeg lige skal finde mig til rette i. Jeg skal lige finde ud af hvordan og hvorledes med togene, så jeg ved hvad tid jeg skal afsted om morgenen og afsted fra arbejde om eftermiddagen, så det passer med min træning. Jeg kan mærke det ærger mig mens jeg skriver det her, og jeg prøver at acceptere at det nu er bare sådan, i og med min krop ikke kan overskue det nu. Men samvittigheden banker hårdt på. Men jeg prøver at sige det er  OK – men det er sgu svært.

Og så er det heller ikke blevet bedre af jeg så lige har 2 x afleveringer på mit aften studie. De er sgu svære at finde energi og overskud til!

Okay Mette, men hvad så med kosten?
Jamen den går faktisk RIGTIG godt. Jeg havde en rigtig usund weekend, jeg havde bare brug for at skeje lidt ud efter C9 – men mandag var det frisk start og det var egentlig et clean cut hvis man kan kalde det, det? Jeg har ikke haft cravings siden mandag, og jeg spiser sundt og godt. Der er ikke mange fristelser på arbejdet (endnu), og man skal selv have mad med. Det “tvinger” mig til at spise sundt og det synes jeg er fedt. Dog synes jeg ikke det er fedt jeg skal bruge tid på at lave mad – men laaad det nu ligge. Det gør jeg f.eks. ikke spiser for meget frokost, fordi der er en eller anden lækker madordning. Så jeg har ingen cravings og spiser godt – så det er dejligt :)

Dog skal i lige høre hvilken tosse jeg er – efter mit finde indlæg hvor jeg efterspurgte inspiration til madpakker fik jeg en masse fine ideer. Men i morges havde jeg selvfølgelig glemt alt om jeg skulle have madpakke med + mine måltider. Men hallejua for 7/11 – så der gik jeg forbi og købte en rugbrødspolle med ost til mellemmåltid og en kylling kål salat til frokost. Så var det klaret! :)

Hvad så nu?
Nu må vi se hvornår jeg rammer træningscenteret igen – jeg gider ikke planlægge noget fordi så ender jeg bare med at jeg slår mig selv i hovedet hvis jeg ikke får gjort det. Jeg må træne når jeg har lyst, og hvis det så først bliver efter New York, så må det jo være sådan. Men det godt nok ikke noget jeg har nemt ved at acceptere altså – nu må vi se hvad der sker.

Jeg har tænkt mig at forsætte den gode stil med kosten – så håber jeg snart lysten og overskuddet til træning kommer igen :)

12115581_1658702784342610_7098835753671265958_n

1 kommentar

  • Josephine

    Åh kære Mette, du er alt alt for hård ved dig selv. Ved den dårlige samvittighed er så fandens svær at ligge på hylden, men hvis der er noget som er okay at ligge træningen på hylden for (for en stund), så er det da et nyt arbejde! Og prøv lige at hør hvor sej du er, nyt arbejde, aften studie og kosten køre ?! SÅDAN siger jeg bare, det mere end mange andre kan sige ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund kartoffel porre suppe