Rejesnask / Rejesalat i sund udgave

10 ting du måske ikke vidste om mig?

Jeg synes de her indlæg er så sjove at læse hos andre bloggere, fordi man kommer tættere på dem og ser måske os et punkt hvor man er ens. Derudover er det også med at til at give et indblik af hvem den person du følger er, udenfor bloggen og de sociale medier :)

Så her kommer 10 ting  du måske ikke vidste om mig :)

pinm

1: Jeg har siden min konfirmation ikke haft min rigtige hårfarve. Jeg farver hår tit og elsker det. Jeg kører tit død i de farver jeg har, mens jeg har dem også efterfølgende når jeg sidder og kigger tilbage tænker jeg… HVORFOR FANDEN FARVEDE DU DET?
Det overstående billede er den hårfarve jeg har nu, lidt crazy, I know. Der skulle bare ske noget vildt :)

2: Jeg fest ryger, og jeg har gjort det længe. Og ja jeg ved godt det er dumt, men det nu engang det valg jeg hat taget. Nu fester jeg os sjældent, så det ikke tit jeg har en smøg i munden. Det var værre dengang jeg gik i byen hver weekend! Derudover elsker jeg at ryge vandpibe :D

3: Men jeg har ALDRIG røget hash eller taget stoffer, og har aldrig nogensinde tænkt mig at prøve det. Det siger mig intet og jeg synes det er åndssvagt at folk gør det. Jeg priser mig lykkelig for jeg ikke har nogle tæt på mig som gør det :)

4: Min kæreste og jeg har snart været sammen i 4 år – vi har års dag d. 11. februar <3 Men det har bestemt ikke altid været lige sjovt, bestemt ikke under min depression. Men jeg er så taknemlig for han holdte ved!

5: Jeg HADER lakrids, og forstår simpelthen ikke hypen omkring det. Nej tak herfra! Det beholder i bare…

6: Lige nu har jeg et serie crush på Modern Family! Hvorfor fanden har jeg ikke opdaget den noget før?  :D

7: Det gik op for mig for 2 uger siden at jeg bliver 25 i år…. 25?!?!?! Det er gammelt…. Jeg føler mig slet ikke som 25 i hovedet. Jeg er faktisk ikke blevet ældre siden jeg fyldte 21….

8: Jeg har en drøm om at tage en coach uddannelse. Den vil jeg gerne bruge erhvervsmæssigt til at hjælpe virksomheder, men også privatpersoner som har brug for det.

9: Jeg bliver små dårlig når folk snakker om hjertestop, anfald eller jeg skal se på et hjerte. F.eks. i forbindelse med førstehjælpskurser. Jeg aner ikke HVORFOR. Men jeg får det virkelig fysisk dårlig, og føler jeg ikke kan få luft. Meget mystisk, og mærkeligt…  Især fordi  min far er selvstændig med sit eget firma som underviser i førstehjælp.

10: Når jeg kommer hjem så tager jeg ALTID sokkerne af.  Jeg hader at gå rundt med sokker herhjemme, føler mig ikke fri. Så de ryger altid hurtigt af :)

Det var 10, lidt anderledes ting om mig? Var der noget i blev overrasket over ? :)

blog

8 kommentarer

 • Jeg blev rimelig overrasket over din alder :P Jeg ved ikke hvorfor, men i min verden var du omkring de 28 år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Bare vent det bliver værre med alderen, jeg bliver 30 i år og føler stadig jeg er 21

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Held og lykke for fra 25 går det vildt stærkt! Lige pludselig er man 30!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Hov den tog kun halvdelen af min kommentar:-/
   Nå men ville bare tilføje at jeg også lige har opdaget Modern Family og er lige så begejstret som dig. Er fantastisk. Især Phil og Cam:-D
   Og ja fra 25-30 år føles det nærmest som to. Synes jeg i hvert fald…:-0

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahahahahah – jeg er helt enig, bortset fra jeg altså ikke kan vælge min favorit. De er jo virkelig sjove ALLE sammen! :D

   Og alderen kommentere jeg slet ikke på… suuuuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejesnask / Rejesalat i sund udgave