Når livet ikke er nemt...

Typisk…

Jeg havde faktisk en rigtig god uge i sidste uge. Jeg havde en uge fuldstændig uden store planer – jeg fik slappet af og det havde jeg brug for!

Jeg kunne mærke en forskel – jeg følte mig mere oven på, og jeg kunne modstå mine cravings i stedet for at give efter. Og de dage jeg gav efter, prøvede jeg sunde alternativer så som mine dadel kugler.

Jeg fik trænet 2 gange, og nydt det – jeg begyndte faktisk og planlægge min træning igen og glæde mig.

Men så skete det… Søndag begyndte jeg og blive rigtig stiv og øm i højre side af nakken og ryggen. Mandag morgen var det endnu værre, og jeg kunne knap bevæge hovedet. Hvilket så resulterede i jeg spændte ENDNU mere op. Så da jeg vågnede tirsdag morgen, havde det sgu os sat sig mig i mine bryst muskler. Jeg prøvede at ignore det, det var som om det ikke helt gik og det tværtimod blev værre.

Jeg var så, SÅ heldig at få en akut tid hos en massør som tog mig om eftermiddagen. Og sikke en omgang, hold kæft det gjorde nas. Men det er bedre i dag, så det har ihvertfald hjulpet! Men jeg fik afvide jeg skulle holde mig i ro til det var ovre.. juhu… eller not…

Så der røg der lige lidt planlagte træninger! Jeg håber dog jeg er klar til lørdag, så jeg kan træne med søde Fie!

Men fandeme typisk, det lige rammer når jeg synes det kører. Sådan var det os med mine forstuvede ankler. Jeg er sgu ikke så heldig :D

Men gode tid!  Nu kom påskeferien os endelig – men får jeg tid til at slappe af? Egentlig ikke…. Men til gengæld en masse gode stunder med familien <3

I morgen skal jeg ud og trille påskeæg og fejre en fødselsdag, fredag står den på påskefrokost i Vejle. Lørdag har min kæreste fødselsdag, søndag skal vi til påskefrokost i Slagelse og mandag, skal vi hjem til København igen. Pyha..

Hvad skal i bruge påsken på ? <3 :)

mm

Tights kan købes HER! Kan virkelig anbefale dem! Så gode :)

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når livet ikke er nemt...