10 ting jeg hader!

Olaplex behandling!

Til jer der har fulgt med her på bloggen og instagram, og alle de andre medier har også set jeg skrifter hårfarve som jeg skifter trusser (nærmest..) Det betyder bestemt også at mit hår er RET så ødelagt.. Men sådan er det, jeg har lært at leve med kruset og filtret hår, så længe min hårfarve er flot! :)

Men så var det min skønne frisør Niveau på Frederiksberg sagde til mig at han kan redde mit hår og gøre det sundt på samme tid, så måtte jeg straks bestille en tid jo!

Og jeg er SÅ vild med det. Jeg fik en stand alone behandling, så ikke noget hårfarve eller noget, bare ren kur behandling. (Man kan også få det i forbindelse med hårfarve, men det var ikke nødvendigt i og mod jeg allerede har fået det farve)
Men ja, jeg fik det som sagt i, i dag og jeg er SÅ vild med det. Mit hår er helt blødt og fint. Det kan jeg ikke engang huske hvornår det sidst har været? :)

Jeg tog ligeledes en hjemme kur med, som man skal bruge hver uge som genopbygger dit hår. Glæder mig til at prøve den – og jeg skal selvfølgelig nok melde ud hvad jeg synes om det :)
Men jeg har fået Niveau, til at fortælle lidt om hvad det er. Jeg er jo på bare kunde på det område, så tænker det lidt bedre at lade de proffessionelle om det ;)

11988211_1648785728667649_4981462040881007943_n

Har du hørt om Olaplex? Hvis ikke kan der ikke gå længe før du ser det over alt. instagram, facebook og alle modebladene.
Olaplex er en revolutionerede nyhed inden for frisørbranchen, og kan ikke sammenlignes med en salonkurbehandling eller andre hårkure på markedet. Du kan nu komme med dit skadede hår og få det repareret. Olaplex genskaber nemlig hårets struktur, så du igen får dit smukke hår tilbage.

Sådan virker Olaplex behandlingen.
Genskaber svovl- og saltbindingerne i håret med op til 99%
Består af 3 forskellige Olaplex produkter, Olaplex No.1 & No.2 til salonbrug og Olaplex No.3 til vedligeholdelse af behandling som hjemmebrug.

Kender du det at dit hår er ødelagt og du får at vide at dit hår skal have protein og fugt også går man ellers bare i krig derhjemme med olier, kurer osv. Og det bliver ikke bedre?
Dit hår består af svovlborer, protein og vand – og hvis en af tingene mangler, så får du ikke effekten af dine produkter. Så måske er det svovlbroerne du mangler? Og dem får du via Olaplex!

Eller kunne du godt tænke dig at at gå fra det brune hår til det meget lyse hår, men du ved at det kommer til at koste på håret kvalitet og er bange for du skal klippes kort bagefter. Olaplex kan nu bruges i disse behandlinger, så mens afblegningen går ind og ødelægger hårets struktur, så du kan blive lyshåret, så går Olaplex ind og genoprette svov- /saltbingenderne så efter behandlingen, skulle håret havde samme kvalitet! What not to like?

Vi er så sindsygt glade for at have fået Olaplex i salonen, og vi glæder os så meget til at rykke grænser for hvad der er muligt med hårfarve uden at gå på kompromis med håret kvalitet.
Hos Niveau kan du få en Olaplex behandling i forbindelse med en klipning, farvning, refleksbehandling, afblegning eller bare som en solo behandling.

En behandling koster 405,- kr. og tager en times tid.

Vil du vide mere, så kom endelig ind eller book en tid om en snak om hvad vi kan gøre for dig og dit hår :)

//Niveau

10248796_10153480853760240_1302013524_n

11944811_10205913959981265_1455217068_n

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg hader!