Projekt: MAX SUND JULI!

Nyt navn til min blog

Som i kan se, har min hjemmeside fået nyt navn. Min blogs adresse er nu www.getfitinspiration.dk :)

Grunden til jeg har valgt dette, er blandt andet fordi jeg gerne vil have mit eget, men også samtidig fordi jeg var blevet rigtig træt af mymootivation, med de 2’oer, det virkede for useriøst og jeg vil gerne lave en seriøs blog omkring mit vægttab :)

Så derfor har jeg nu fået mit helt eget, og grunden til jeg har valgt at kalde den GETFITINSPIRATION, er fordi jeg gerne vil inspirere jer læsere via mit vægttab og kampen for at blive fit :)

Hvis i bruger den gamle hjemmeside adresse, vil i stadig ende her hvilket jeg er rigtig glad for :)

Til jer der følger mig via Bloglovin’, i skal intet gøre, jeg får jer rykket over automatisk :)

Jeg håber i kan lide mit nye navn – bloggen vil forblive den samme :)

I må meget gerne ligge en kommentar om hvad i synes om det nye navn – det ville jeg blive glad for :)

_________________
Status på MAX SUND JULI!
 

Jeg må jo hellere lige give jer en status på 3. dagen. Det går rigtig godt, den kolde tyrker har virket for jeg har ikke som sådan haft en sukkertrang, men dog har der været fristelser!! Både i mandags og i dag på arbejdet med kage og slik. Men jeg har INTET taget – og det rører mig faktisk slet ikke :)

Dog skulle jeg idag ud og spise med en veninde, hvor jeg prøvede at snige ind overfor min kæreste at jeg kunne spise Spaghetti Carbonana, men det gik desværre ikke – måtte heller ikke få en bruger ;)
Men jeg overlevede og fik lækker mad og en hyggelig aften med en veninde :)

Imorgen skal jeg til Bodyfit, og regner med at lave noget cardio bagefter – men det ser vi på imorgen :)

2 kommentarer

  • Anonymous

    Hej Mette :-)Du er for sej! Kan du ikke lave et indlæg om din kost? Altså hvor meget og hvornår og hvor mange gange dagligt spiser du? Knus Marianne :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Marianne, Tusind tak for de søde ord :) Jo jeg har det på idebrættet, da der er flere der har spurgt om det :) Jeg laver det i næste uge engang :) Og sig endelig til hvis der er andet du gerne vil læse om, vil rigtig gerne høre hvad mine læsere gerne vil vide :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt: MAX SUND JULI!