Kjolen fra Instagram

Nu skal der ske noget!

Jeg startede året med at sætte mig et mål der hed -10 kg i løbet af 2017. Jeg satte ingen tidsfrist eller noget, fordi jeg ville samtidig gerne have hovedet med i det hele. Så det har aldrig været mit mål at det skal gå stærkt. Det ville da være dejligt hvis det gjorde, men det er ikke det vigtigste for mig. Det vigtigste for mig er at jeg har det godt indeni og har overskud til det. Jeg vil ikke længere at det skal være en sur pligt, derimod skal jeg arbejde på det bliver min nye livsstil som fungere i dagligdagen og ikke blot et quick fix og jeg er godt på vej kan jeg mærke.

Og jeg er også godt på vej mod de -10 kg og jeg kan også mærke jeg har fået mere blod på tanden og lyst til at give den en skalle!

Derfor har jeg besluttet der skal ske noget nyt, da jeg stadigvæk har svært ved min træning. Eller ikke min danse træning, for det har jeg altid lyst til. Men styrketræningen har jeg svært ved at tage afsted til, med mindre jeg har en aftale med nogen.

Samtidig ved jeg os hvor vigtig styrketræning er i forhold til et vægttab og et af mine fokuspunkter er os jeg gerne vil være stærk og forme kroppen så jeg virkelig kan få en fin figur. Derudover tror jeg os det kan give mig et kæmpe skub og motivation boost hvilket jo altid er godt!

Så jeg har taget en beslutning om at starte op hos Kevin som er personlig træner.  Jeg mødte Kevin til et Easis ambassadør event og synes han virkede som en rigtig sød fyr. Vi tog derefter et møde omkring det hele, hvor jeg blev målt og vejet og vi tog en snak om det hele, og der var jeg helt sikker på det nok skulle blive godt! Kevin er super sød og rolig, og så kan jeg virkelig mærke hvordan han tror på mig og hvordan han virkelig vil støtte mig. Det er virkelig rart at have den opbakning!

Faktisk har jeg altid været sådan lidt – jeg skal ikke have en mandlig træner agtigt, de forstår ikke mig og bla bla bla. Derfor har jeg også valgt at starte op med Kevin for at udfordre mig selv lidt og han har allerede slået mine fordomme til jorden, så det er også sundt at udfordre sig selv lidt ind i mellem ;)

Så nu er planen at vi starter op efter påsken og hold kæft jeg glæder mig til at komme i gang! Det skal nok blive godt :)

Vi har aftalt træning 2 x ugen i 10 uger til at starte med, og så må vi se hvor langt vi kan nå med på de 10 uger. Jeg har ihvertfald blod på tanden og jeg glæder mig.

For god ordens skyld vil jeg lige sige at jeg selv har betalt forløbet hos Kevin, så der er ikke noget sponsoreret der :)

img_4998

SKO

6 kommentarer

 • Camilla

  Hej Mette
  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med, og håber du deler en masse om din proces på bloggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  80 procent af et vægttab er kosten de sidste 20 er motion, mon ikke de bliver dækket ind af din dans?? Jeg taber mig selv udelukkende på kost da jeg ikke kan træne, så at styrketræning er vigtig for et vægttab passer altså ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved godt kost er det vigtigste i et vægttab, og det er det der skaber de største resultater :)

   Men hvis du gerne vil tabe dig og kan træne, er styrketræning bare en vigtig del og bedst for vægttabet, da det styrker en og giver en god efter forbrænding. det betyder jo ikke at man så ikke taber sig hvis man danser, for selvfølgelig gør man det. Men jeg vil os bare gerne forme kroppen og derfor har jeg valgt en personlig træner :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Større muskler større forbrændning. Styrketræning er godt for alt – vægttab eller ej! Fedt at du har flere motionsformer, så du ikke kører død i gamet! 💪🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Mette
  Jeg skal starte op med personlig træning med Kevin næste uge, og skal lige beslutte om jeg skal prøve shaken…har du valgt dette og i så fald hvilken smag? Vh stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolen fra Instagram