Status

Min weekend

Jeg har simpelthen haft en fantastisk weekend! :)

Da jeg holdt fødselsdag, fik jeg en tur til Chippendales showet i Viborg med et overnatning på et hotel af min bedste veninde, og den weekend kom så endelig :)

Hun bad mig om at tage fri, også brugte vi hele dagen sammen, det var så rart og lige hvad jeg havde brug for :)

Først gik turen til Rosengårdscenteret i Odense hvor vi skulle shoppe lidt, og jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville ligge billeder op af hvad jeg har købt, så her kommer der billeder af alt jeg har købt :)

P1000748

Lige inden jeg lægger de “rigtige” billeder op, kan jeg fortælle det ikke ALTID er en god ting at kæresten hjælper til med at tage billeder – for når han keder sig sker DET her, og så skal i se min telefon hvor mange billeder der ellers er når jeg gør klar til at posere eller skifte tøj. TAK for det skat, haha! Men det må man vel finde sig i når jeg tvinger ham til at tage 1000 billeder :D – Nå nu til hvad jeg købte :)
P1000737
Hvid hverdagsbluse købt i Besteller :)
P1000740
Sort hverdagsbluse købt i Creme Fraiche
P1000742
Kari Traa bukser og bluse – jeg har i LANG tid ønsket mig disse, men har ikke kunne finde det nogle steder og nu fandt jeg endelig det sæt og så endda med 50% nedsat pris wuhu! :)
P1000750
Kari Traa træningsbukser i sort, og sort træningstop fra H&M, den kostede kun 80 kroner :)
P1000753
Samme bukser igen, men ny farve i en træningstop fra H&M
Derudover fik jeg også 3 bh’er fra Hunkemüller, der var tilbud, så jeg fik 3 for 2 pris :)
Så jeg har fået mig nogle gode og fine ting :) <3
Men da vi var færdige med at shoppe gik turen videre mod Viborg hvor vi skulle gøre os klar til showet :)
Først spiste vi på Bones, og derefter gik vi hjem for at gøre os klar – og mit outfit så sådan ud:
bu
Men afsted kom vi og showet startede og HOLD kæft hvor er det bare et fantastisk show. Stemmingen og de mænd, det er er bare så fedt!
På et tidspunkt i showet skulle de bruge 3 kvindelige deltagere til en konkurrence oppe på scenen, og derfor skulle de ud og vælge pigerne blandt publikum. Jeg spørger min veninde om jeg skal rejse mig, hun siger ja og det gør jeg så! Og så bliver jeg sgu hevet op på scenen og sat på en stol.
Den her konkurrence går så ud på at vi 3 piger skal dyste om denne her fyr, så han har 1 udfordring til os hver.
Jeg er nummer 1 og han siger så i mikrofonen: “jeg bliver træt efter en lang dag hvor jeg har skulle danse foran piger og givet piger en lap dance, så jeg ville have en der kan give en lapdance til mig – så deltager nummer 1, du skal give værten (der var en chippendale der styrede konkurrencen), en lapdance. Der stod jeg helt paf på scenen, men han satte sig ned på stolen, musikken startede også gik jeg ellers bare igang og fyrede den for vildt af! :D Fuck hvor var det bare fedt, jeg smed alle hæmninger og gav den bare vildt gas! :D Da jeg var færdig sagde værten sågar også i mikrofonen: “det vist ikke første gang hun har givet en lapdance!”:D
Deltager nummer 2, skulle vise sin ynglingsstilling og nummer 3 skulle stønne sin bedste fake orgasme.
Nummer 3 stønnede for vildt, og jeg kunne godt regne ud hun nok ville vinde idet hun også overfaldte værten og ja nærmest knaldede ham på scenen!
Men publikum skulle bedømme ved klap og skrig og der blev sagt deltager nummer 1, var jeg helt overrasket over hvor mange der egentlig skreg, det havde jeg slet ikke regnet med :D
Nr. 3 vandt dog, men det var rigtig rigtig tæt :D Men for helvede en fed oplevelse, og fordi jeg ikke vandt fik jeg denne trøste pris:
1369097_10201128359464243_406465162_n
Efter showet var der utrolig mange der kom hen og sagde til mig at jeg var for sej, at jeg burde have vundet og at jeg gjorde det rigtig godt! Det var simpelthen så fedt og folk var så søde. Det var helt opløftende og selvtilliden fik da også et hak op ad grundet de søde komplimenter fra pigerne :)
972434_10201128359384241_755999100_n
mums :D
Efter showet gik vi så på Crazy Daisy i Viborg, og sikke et nederen sted. Folk går åbenbart ikke i byen om fredagen i Viborg fik vi afvide, så vi smuttede derfra hvor vi gik videre til Dickens hvor der skulle være afterparty og mændene ville komme forbi.
Da vi kom derop var de ikke at se, så vi tænkte det nok bare var for at få lokket alle damerne til stedet deroppe.
Men der kom nu endnu flere piger hen og tog fat i mig og sagde jeg var så god, at de havde stemt på mig, at jeg burde have vundet og at jeg var for sej. Der var sågar en der troede jeg var stripper til hverdagen, grundet den lapdance… Det ved jeg ikke lige hvordan jeg skal tage?! :D
Men lidt efter så kom mændene sgu på baren!! :D Det var fedt, så jeg fik taget billeder med nogle af dem. Og så snakkede jeg med ham jeg gav lapdancen, og spurgte om han kunne lide den – han svarede at jeg var rigtig godt og det var rigtig tæt løb, men at jeg gjorde det rigtig godt :D
Så vi gik hjem lidt efter, og fik sovet inden vi skulle køre hjem til KBH igen..
Men det var simpelthen en fantastisk oplevelse – og hold kæft hvor var det sjovt! :)
Det blev et lidt langt og personligt indlæg, jeg håber i kan lide det :)
Fraklip:
Når kæresten morer sig ;)
1371372_10201128831956055_922830427_n
Tror ikke lige jeg vælger det som træningssæt :D
1372854_10201128831876053_1257429403_n
Tæt på at falde!

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hvor ser du bare godt ud ! :) Og måske en lidt mærkelig kommentar – men hvor har du flotte, slanke arme. Mit “problemområde” er især mine arme, som jeg er ret ked af.. De er lidt store i det og synes slet ikke de passer til resten af min krop rigtigt.. Hvordan træner du dine arme? Tak for god motivation! KH Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida,Mange tak skal du have :)Og hvor er det sjovt det med mine arme, og at du siger det. For jeg er bestemt ikke tilfreds, jeg synes de er alt for store og flæsket. Men tusind tak for du siger det, det er jeg da rigtig glad for at høre :)Men jeg gør faktisk ikke noget rigtig for at træne dem pt. Jeg havde en kort periode hvor jeg havde lidt fokus på biceps og triceps men ikke noget stort.Men de hold træninger jeg gør til bliver de jo flittig brugt til burpees, push ups og andre funktionelle øvelser. Tror det den måde jeg egentlig træner dem nu ? Men når jeg har tabt mere fedt, skal jeg helt sikkert have stor fokus på dem, jeg vil nemlig rigtig gerne have trænet arme :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh det lyder rigtig sjovt og ja du ser rigtig godt ud som Ida skriver:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status