Er jeg den eneste der drømmer?

Min Tinder profil

Nu har jeg jo snakket en del om Tinder og mine dates og så videre. Men det har jo hovedsageligt været de kære mænd jeg har fokuseret på.

Nu tænkte jeg at jeg ville give jer et helt eksklusivt indblik i hvordan MIN tinder profil ser ud! (Der er i vel nok heldige, var?)

Så her er min Tinder profil som den ser ud dags dato….

Pssst…. Hvis i har nogen sjove ideer til hvad jeg skal skrive i min profil tekst – så er jeg frisk på at prøve det af. Så skriv til mig hvis du har en god ide!

tinder1

 tinder2 tinder3 tinder4tinder5 tinder6

 

15 kommentarer

 • anna

  hej mette

  Jeg synes din tekst med Tivoli er super sød- behold endelig den! I den ligger der noget initiativ, noget sjovt og romantisk :) Jeg synes også dine billeder er gode, men hvis jeg må komme med et lille forslag så kunne du tilføje endnu et billede af hele dig, fx hvor du sidder i en sofa helt roligt og afslappet – et naturligt billede af en hverdags Mette – så ville alle billederne vise forskellige sider af dig selv – og viser det alsidige menneske du er. held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg skrev i min i sin tid “Du kan ikke slå mig i meyer.”(terningespillet). Det viser sig, at mænd er ret konkurrenceminded. Der var så mange der skrev. haha.
  Og well .. Jeg blev kæreste med den første jeg sås med, og vi har været sammen knap to år nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg tænker faktisk tilbage til den amerikanske version a kærlighed ved første swipe, der siger de faktisk meget tydeligt til en ikke vulgære billeder eller billeder med lidt tøj. Tænker selvfølgelig på dit Twerk billede, du twerker og du giver en del af dig selv, men du ønsker vel ikke at blive set på som et objekt men som en potiential kæreste og det viste sig, dog i USA vel og mærket, at fyrerne hellere ville være disse billeder foruden.,

  Kan også tilslutte mig den med konkurrenceminded, skrev det i sin tid med backgammon, hvilket også gav en del hits. Senere havde jeg et billede hvor jeg bed tænderne sammen og smilede alt hvad jeg overhovedet kunne, enormt fjollet så det ud, men der var en der skrev billedet fik ham til at grine helt vildt. Vi er kærester og har været det i 4 år og har et barn sammen. Så egentlig er det vigtigste måske bare at gøre noget alle andre ikke gør, for det tror jeg mange er trætte af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk overvejet selv samme ting, om det er for vulgært. Så på et eller andet tidspunkt ryger det nok også af. Men tak for dit input med det! :)

   Ja, har du nogen gode bud på det så? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Drop billedet hvor du twerker, det udstiller sig som en hoe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil gerne have et bud på et bedre billede så :) Hvad er godt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

   Vær naturlig, tag et billede der ikke er redigeret, og du er ikke pyntet op. Vi gider ikke indlede et seriøst forhold med en dukke, men vi boller hende gerne, og lader være med at ringe dagen efter. Som Asta skriver, det er alt for tydeligt at alle dine billeder er redigeret og fyldt med filtre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen,
   Tak for input, som jeg lige har skrevet til Asta er der faktisk kun et af billederne der er filter på? De andre er altså bare godt lys :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Prøv med nogle billeder uden filter. Det er alt for tydeligt på alle billederne. Og drop billedet hvor du twerker. Det er lidt for offensivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså, nu er der faktisk kun et af billederne der er filter på? Men okay! De andre er altså bare godt lys :)

   Twerk billedet blev droppet i går :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Åh den med teksten er så svær! .. Jeg synes faktisk det med tivoli er ret sødt :-)

  I min står der ‘Journalist in the making med en kærlighed til sport. Et miks af jyde, københavner og amerikaner med kærlighed til Beverly Hills og popmusik…. Der er i øvrigt altid ananas på min pizza, og jeg tvivler på, du kan vinde over mig i Yatzy’ ;) (meget sjovt at en anden har skrevet det samme bare med Meyer.

  De første ting for at give lidt af hvem man er, det med ananas har mange en holdning til og er noget, der kan starte mange samtaler :D

  Nogen synes måske, det er plat, men jeg gider ikke indordne mig for meget efter andre – man skal jo vise, hvem man selv er og ikke tænke det efter hvad andre vil læse… sådan har jeg det i hvert fald :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Gammel indlæg og nok ikke relevant, da du har kæreste, I know, men svarer alligevel , da det virkelig skærer i øjne (og hjerte!!) :D “Drop twerk billede -det udstiller dig som en hoe”, “du vil vel ikke objektificeres”,”gider ikke en dukke men boller hende gerne”………. Jeg vil så sige: behold twerk billedet og alt andet som du åbenbart har LYST til at vise frem og så hver glad for, at det er en måde at sortere i de mænd, der opfatter kvinder som objekter og inddeler dem i luder eller kæreste potentiale. Ligegyldigt hvad tøj man har på eller hvordan man fremstiller sig selv, har man ALTID krav på at blive behandlet med respekt (også/specielt efter sex!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste der drømmer?