Vanilje og kokos protein muffins

Konkurrence – SELVFORKÆLELSE: Vind 1 klipning!

Som i ved, går jeg ind for at bruger tid på sig selv ind i mellem, ren selvforkælelse!

Det er er vigtigt at man husker sig selv, og tager sig tiden til at forkæle sig selv. Det kan være mange forskellige ting – jeg gør det f.eks. ved hudpleje, negle og frisør tid. Det giver mig et boost i hverdagen og jeg elsker det! <3

Og denne her gang har jeg den lækreste konkurrence til jer! Kan i huske mit indlæg omkring selvforkælelse ved klipning hos Niveau?

Hvis ikke, så kan jeg godt fortælle at det er et lækkert sted, og frisørerne er så SØDE og proffessionelle! :)

Og de synes simpelthen mine søde læsere skal forkæles, og faktisk endda hele 3 af jer! :D

10830947_1593496677560465_8677564478189835701_o

Regitze og Dan vil gerne udlodde hele 3 x klipninger – det vil sige 3 personer som kan vinde en gratis klipning! :)

Derudover får man yderligere 30% hvis man samtidig gerne vil have en anden behandling sammen med sin klipning (hårfarve, striber osv.)

De vil rigtig gerne forkæle jer, og i får ikke lov til at gå ud af døren før i er tilfredse! Dan og Regitze giver derimod SÅ mange tips til hvordan man kan sætte sit hår i hverdagen, så det er let og lige til. Regitze lærte mig f.eks. og lave krøller med et fladejern, og det bruger jeg OFTE nu, det gør mig bare lidt pænere på arbejde :)

Så præmien er:

1 x gratis klipning med 30 % rabat hvis der ønskes yderlige behandliger (Aftales med Niveau)

OG der er som sagt hele 3 personer som kan vinde!

Det eneste du skal gøre er at like deres facebook side – den finder du HER!

Og derefter skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvorfor du gerne vil vinde :)

Vinderen findes torsdag d. 23 april kl. 20.00!

Held og lykke <3

46 kommentarer

 • Sanja Kyhse-Andersen

  Jeg trænger virkelig meget til en omgang selvforkælelse. Da jeg på grund af 2 dumpede eksamener har måtte tage 4 eksamener de sidste 2 uger. Dette har gjort at jeg er blevet syg, stresset samt taget alle de kg på jeg endelig havde tab :( Så har virkelig brug for at komme ovenpå igen. Derfor synes jeg at jeg fortjener lidt selvforkælelse. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Det er over 1,5 år siden, at jeg sidst blev klippet, selvom det virkelig trænger. Grundet sygdom er mit hår gået fra at være virkelig tykt og stærkt til at være fint, og det trænger virkelig til en kærlig og kyndig hånd nu! Jeg krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle nexø

  Fordi jeg ligenu prioritere at bruge min SU på sund mad, så mit vægttab går i den rigtige retning. Men jeg trænger virkelig til en klipning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lund

  Jeg vil så gerne vinde! Jeg har haft frisør-angst de sidste mange år, efter en super dårlig oplevelse :-(
  Efter at ha læst dine søde og rosende ord om det, er det på tide at jeg ser min frygt i øjnene og finder nogen som kan vise mig at der findes frisører, som virkelig ved hvad de laver <3
  Krydser alt hvad jeg har, mit hår skriger efter at vinde, efter så mange år uden frisør besøg ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Jeg kunne rigtig godt bruge en klipning. På SU er det ikke frisør jeg kan prioritere, desværre. Og med meget træning og hårvaske som slider på håret ville det være fantastisk at vinde en tur i frisørstolen! Jeg krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er 3-4 år siden jeg sidst har været hos frisøren, da jeg ikke har haft pengene til det og har i stedet måtte stå for at klippe spidserne selv, når de er blevet for slidte.
  Jeg har i noget tid overvejet at få klippet de lange lokker af for at donere det til parykmagere, da jeg selv har mistet min søster til kræft – og hun måtte også selv få en paryk da hun mistede håret. Men det er ikke noget jeg tør begive mig ud i uden at være i sikre hænder hos en frisør og finde ud af om jeg kan bære at være korthåret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg behøver virkelig en klipning! Er ikke blevet klippet i 1 år og det trænger VIRKELIG. Jeg skal til bryllup i juni, så ville passe fantastisk at få klippet og sat mit hår til denne dag. Vi skal hele vejen fra nordjylland til Hellerup, jeg er rigtig dårlig til at sætte mit hår, så kunne være godt med kyndig vejledning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Dyhr

  Jeg trænger virkelig til en omgang selvforkælelse! I en travl og hektisk hverdag, hvor man skal leve op til så meget, er det ikke særlig ofte man får lov (og råd, for den sags skyld) til at hive stikket ud og lave nogle andre nusse om en! Jeg krydser fingre for det bliver min tur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jóhanna

  Det var godt nok en lækker præmie! Jeg vil gerne vinde fordi jeg trænger virkelig til at blive klippet, og så er det ekstra lækkert når det er dygtige frisører der gør det! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Frederiksen

  Det ville være helt perfekt at vinde en gratis klipning hos salon Niveau. . Er Lever på et stramt su-budget og efter flere hjemmefarvninger og skadet hår trænger det til en god omgang forkælelse. Vil selv ligge lidt ekstra oveni prisen, og få det lysnet så det kommer nærmere min egen hårfarve. Krydser alt hvad jeg kan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Frederiksen

   *mener selvfølgelig lever på et stramt (…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Frydenlund Nielsen

  Jeg vil så gerne vinde denne præmie, Mette. Trænger som nybagt mor til selvforkælelse, og samtidigt også til ny inspiration angående mit hår. Lige nu er jeg den kedelige type, som altid har håret oppe i en knold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Rethmeier

  Jeg kunne VIRKELIG godt bruge noget selvforkælelse! Som en forholdsvis nybagt mor er jeg ikke særlig god til at prioritere mig selv. Om ca tre måneder skal jeg tilbage på arbejdsmarkedet men inden da skal jeg søge jobs, og der ville det være super lækkert med frisk og nyt hår når jeg skal til jobsamtaler og give et godt indtryk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Bau Nielsen

  Lækker konkurrence!
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg ikke er blevet klippet i snart to år. Da jeg blev 18 år, stoppede min mor og far med at betale, og så har jeg ikke kunnet få prioriteret penge til en klipning, fordi selvforkælelse generelt ikke står højest på min liste og det er svært for mig at bruge tid kun til mig. Jeg er dog klar til at gøre op med dette og håber på at vinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Jeg har boet i København i over 10 år og har endnu ikke fundet en frisør der bare kan det. Altså et sted hvor de forstår hvad jeg mener og hvor jeg selv kan sætte håret på samme måde når jeg kommer hjem. Da du fortalte om din oplevelse hos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna nielsen

  Hej Mette.
  Jeg vil super gerne vinde en klipning hos denne lækre frisørsalon. Mit hår trænger virkelig til en omgang forkælelse! + så kunne det være en super fødselsdagsgave til mig selv (har fødselsdag d. 18/4

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Umiddelbart mangler resten af min kommentar, so here goes:
   Jeg er selv i gang med en livstilsændring, og synes du er en kæmpe inspiration, fordi du er så ægte. Du viser ikke bare et glansbillede, men at det kræver hårdt arbejde! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Trænger sådan til en lækker klipning og ny inspiration – som det specielt lyder til, at de kan give. Ville være perfekt med en sommerklip :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Willemoes

  Jeg trænger til hjælp til at rette en frygtelig hjemmefarvning ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Trænger i den grad til selvforkælelse :)

  Jeg er ammende på snart 8. måned hvilket betyder minus søvn i over et år (halsbrand var min trofølgesvend i graviditeten ;)) – jeg havde glemt alt om at man taber SINDSSYGT meget hår i mange måneder efter en graviditet, så det er et under at jeg ikke er skaldet :O

  Nå om det – jeg kunne bare godt tænke mig en tur hos frisøren da mit hår ikke har været klippet i snart 2 år :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Richter

  Jeg kunne godt bruge et råd til en frisure

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rachlitz

  Det lyder bare så lækkert og det er lige hvad jeg trænger til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rachlitz

  Det lyder bare så lækkert og det er lige hvad jeg trænger til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Schou

  Sikke da en fed konkurrence!

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg endelig har lært hvor vigtigt det er at gøre noget godt for mig selv.
  På nuværende tidspunkt er jeg ved at skrive speciale og om halvanden måned skal jeg starte på mit nye job.
  Pga. livet som specialestuderende er pengene små, men det kunne være så lækkert med en ny frisure inden jeg skal starte på mit nye job. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise madsen

  Fed konkurrence!! Som studerende er jeg lidt for nærig med mine frisørbesøg og mit hår kunne ærlig talt godt trænge til lidt nyt liv pt.
  Jeg har krøller og er rigtig glad for at ha have mit hår løst da jeg syne det er pænest!! Men nogen gange er det bare praktisk at ha det oppe.. Ville være super fedt at få nogle fif til hvordan jeg ku sætte det nemt uden at have proptrækkerkrøller stikkende ud i alle retninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Selvforkælelse, det er da det dejligste ! Hvor er det fantastisk, at de vil give unge mennesker, den oplevelse. Jeg elsker at mit hår ser sundt ud, men på SU er det ikke altid lige det, der bliver prioriteret først! Derfor ville det være lækkert både at komme til at se sund ud, og samtidig få tid til at forkæle sig selv, som man tit glemmer i en travl hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg trænger bare virkelig til selvforkælelse. Den har stået på masser af arbejde på det sidste of ikke rigtig tid til mig. Desuden er det ikke lykkedes mig at finde en frisør der kan håndtere mine krøller så jeg er glad for resultatet. Så det med at gå til frisøren sker kun af nød hver 3. år – Niveau ser meget kompetente ud (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  TRÆNGER bare til et nyt look

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Fordi jeg trænger til hjælp til hvordan mit hår skal værre og hvordan jeg sætter det bedst :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Jeg skal vinde, fordi mit hår er mega kedeligt og trist, og det trænger virkelig til at blive klippet, men jeg er på SU og frisører er PISSE dyre…. Så har svært ved at få mit hår klippet. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  trænger til en klipning, har ikke været til frisør i 3 år:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte arp

  Jeg kunne meget godt tænke mig at vinde en klipning til min datter Natascha. Hun går i 1g og skal til gallafest i denne måned og hun ville ELSKE at komme til frisøren inden da :) Hun har i meeeget langt tid gerne ville klippes men hun har ikke haft råd og jeg har desværre ikke kunne hjælpe da pengene er små. Ville være dejligt hvis jeg kunne overraske hende med dette :)
  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Ih, hvor lækkert :-D Jeg vil virkelig gerne vinde den præmie, da jeg ikke er blevet klippet siden den dag i august, hvor jeg overlod mine lokker til en frisør i New York. Hun klippede det simpelthen så skævt. Hun var derfor nødsaget til at klippe mere af mit hår af, end hvad der var aftalt. Siden da har jeg ikke været ved frisøren grundet frygten om, at det samme vil ske igen. Men hold da op hvor lyder det sted rart. De må meget gerne klippe mit hår. Så kan jeg ovenikøbet få farvet mit hår samtidigt :-D

  Mvh. Tina H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Efter graviditet, fødsel og nu mor til en lille datter. Så har frisørbesøg bare ikke været det der har været tid eller overskud til. Mit hår ligner efterhånden en høstak, så det er vist på tide ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg har opgivet chokolade i kampen mod kiloene. Det skal lige siges at jeg ELSKER chokolade, men kan desværre ikke spise det i moderate mængder. Så trænger helt klart at forkæle mig selv på andre måder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Fantastisk giveaway. Elsker ideen om selvforkælelse, men når jeg endelig har tid til det er jeg for træt. og ender i sengen med sushi og en god bog. At jonglere fuld tid med studie, og en autistisk teenagedreng er en anelse krævende. Det er nu heller ikke helt dårligt..
  Men jeg mangler en god frisør – en der kan klippe godt. Og jeg har researchet lidt på Niveau, og de har et godt ry. Så det ville være en fantastisk gave til mig selv at sætte mig i stolen og slappe af.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Holm-Hansen

  For 14 måneder siden donerede jeg mit lange hår til kræftramte og fik helt kort hår. Efterfølgende blev jeg gravid og har nu brugt for at blive frisket op med nye frisure og farve efter at være blevet mor igen. Der trænger til at komme lidt “stil” over frisuren og farve på tilværelsen inden den står på barnedåb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ofelia

  Jeg vil gerne vinde, da jeg rigtig gerne vil have en fantastisk første oplevelse hos en frisør. Jeg har utroligt langt hår, og derfor har enten min mor eller jeg selv bare klippet det, når det trængte – men nu trænger jeg sørme til at prøve noget nyt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg bliver ikke klippet så tit,og det er meget længe siden jeg fik ordnet hår. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H

  Jeg krydser fingre. Jeg trænger til selvforkælelse og inspiration i en travl hverdag. Mit hår trænger til en kærlig hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil super gerne vinde, da du skriver de er gode til at give tips til flot hverdagshår. Mit hår et stort, rødt og med en masse krøller , men det ender altid med den gode gamle kedelige hestehale, selv til en bytur er det hestehalen det altid ender med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg synes jeg fortjener en klipning og nok også en gang farve, fordi jeg nu har tilbragt 3 mdr med at arbejde på et hospital i Asien. Mit hår har i den grad brug for kærlig pleje efter det. Desuden har jeg et arbejde hvor jeg skal have håret sat op, så det ville være dejligt at få en flot frisure som samtidig kan sættes op – og nogle gode tips til opsætning.
  Håber virkelig du vælger mig, jeg vil sætte så meget pris på det. Trænger virkelig til noget selvforkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Iiih, mit hår trænger så meget til at blive klippet, og har ikke så mange penge til frisør, så det kunne være lækkert at vinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kunne virkelig godt trænge til en tur til frisøren efter en lang vinter med deprimeret hår. Så en lækker klipning kunne da være alletiders :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Hvis jeg vinder vil jeg give klipningen til min søde storesøster, Rikke som bor i KBH. Hun kunne helt sikkert godt bruge at blive forkælet og ville synes det var fedt at få nogle stylings tips med på vejen :) Håber jeg vinder, da hun fortjener det. Så er det selfølgelig også et stort plus at de lyder til at være super dygtige i salonen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uhh vil da super gerne vinde! Lyder lækkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanilje og kokos protein muffins