Aspartam – er det farligt at drikke light sodavand?

Jeg vejer mig ikke i morgen..

Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil veje mig i morgen, og det gør jeg fordi at jeg i denne her uge har været på et wellness ophold med min kæreste, det betød derfor lækker og god mad. Derudover brugte jeg weekenden med min bedste veninde, hvor vi var ude og spise sushi og derefter i biografen med popcorn. Det har derfor været lidt svært at komme ind i rytmen igen.

Jeg har derudover ikke haft overskud til træning heller, jeg ved ikke hvorfor men jeg er simpelthen SÅ træt når jeg vågner om morgenen for tiden og i går havde jeg bare en trist dag, jeg følte mig rigtig ked uden at vide hvorfor. Min mor skrev en besked om at sådan er det bare nogle dage, og det er helt ok. Og det skal jeg prøve at huske, især med min historie  – men det er godt nok svært!

Jeg vil derfor ikke veje mig i morgen – der er ingen grund til at stige på den vægt når jeg ved jeg måske har taget 1 kg på også blive ked og skuffet over et tal der står på vægten. Jeg ved jeg nemt kan smide dem igen, og det er det der tæller :)

Jeg har haft en god uge med dejlige oplevelser, så skal jeg ikke slå mig i hovedet pga. en dum vejning.

Nu vil jeg bare trække vejret, prøve at acceptere at min krop er træt og det er ok :)

Så vil jeg bruge min weekend på træning og få min rytme tilbage – tror det nemmere og satse på en friweekend end en mandag ;)

11007461_10204602837564024_53368675_n

12 kommentarer

 • Sabrina

  Kære Mette
  Hvor jeg dog elsker din blog og sådan et indlæg som det her, er grunden. Du er så ærlig og åben om det hele. :-*

  Og alle dine følelser kan jeg relatere til. Jeg skal op og vejes på lørdag hos min diætist og er nervøs og sur på mig selv da jeg har ligget syg og hverken har spist sundt eller trænet. Så jeg skrev til hende og fik det svar som du også selv skriver: jeg skal stoppe med at slå mig selv i hovedet. Jeg er jo på rette vej. Det er det der tæller!!! :-)

  Så jeg vil bare sige du super sej. Og hvis du snupper en træning på lygten eller Jagtvej i weekenden, kan det være vi ses. God træning og lækker weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din ros og søde, det er jeg rigtig glad for <3

   Åh præcis, men forstår dig godt. Det er svært! :) Jeg krydser fingre for et godt resultat!

   Hvis vi gør, så kom endelig og sig hej! :) <3
   Tak i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Mette
  Efter 5 uger på diæt har jeg i denne uge også følt mig udmattet og har ikke haft lyst til hverken at træne eller lave mad – og i denne weekend skal jeg med nogle veninder i sommerhus, hvor jeg ved, det bliver mega svært at holde fast i sundheden. Synes, det er mega fedt, at du er i stand til at sige til dig selv, at nogle gange er det bare sådan og så op på hesten igen senere! Tak, fordi du mindede mig om det! Jeg tror heller ikke, jeg går på vægten i morgen- for som du siger, så gør vi det bare bedre i næste uge. Tak for god inspiration, dette indlæg havde jeg lige brug for. Håber, jeg har mod og fornyet energi efter denne weekend, så jeg kan give den gas igen. I hvert fald, tak!
  Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så godt du lytter til dig selv smukke Mette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det er vigtigt, at man også lytter til sig selv en gang i mellem. Hvis du kan mærke, at du ikke skal op på vægten i morgen, så er den jo bare ikke længere! Super sejt at du er så ærlig. Din blog er virkelig noget specielt ♥

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God beslutning, Mette! :)

  Jeg bliver lige nødt til at fortælle dig noget sjovt: jeg drømte om dig her den anden nat. Stalker-agtigt eller hvad? haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker simpelthen din ærlighed i det her indlæg altså!! JEg syntes du er så fab UANSET om du har taget et kilo på eller tabt et. Jeg er gladere for at høre at du har haft et godt ophold med kæresten end at du har tabt dig! Det tror jeg er vigtigere!! Men det påvirker jo desværre hinanden. Jeg syntes du ser virkelig godt ud og fuck det kilo!!!! Jeg mener det!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aspartam – er det farligt at drikke light sodavand?