Hej Maj!

Jeg er stille fordi jeg har det godt!

Normalt når jeg er stille her på bloggen er det fordi jeg går og har det svært på den ene eller anden måde. Men ikke denne gang. Denne gang er det virkelig fordi jeg har det rigtig godt og hold kæft hvor er det dejligt.

Lige da jeg kom ud af forholdet havde jeg det forfærdeligt. Det er klart – det hele så, så mørkt ud og jeg havde svært ved at se mig ud af ulykkeligheden. Heldigvis havde jeg en masse skønne mennesker omkring mig der støttede mig og fortalte mig jeg havde gjort det rigtige.

De første 2 uger var de sværeste, men så var det som om det hele bare vendte. Og selvom det nu kun er en måned siden har jeg det virkelig virkelig godt, det er nærmest helt overvældende når jeg for få uger siden ikke følte det nogensinde blev godt igen og fordi jeg ikke har haft det godt længe. Jeg er så glad for jeg sluttede forholdet. Jeg har stadig stor respekt for min eks kæreste, men vi var bare ikke rigtige for hinanden og vi gjorde hinanden ulykkelige.

Så lige nu fokusere jeg på hvad der gør mig glad. Jeg har det sjovt, jeg griner og jeg er glad helt nede i maven.

Faktisk er mine cravings til usundt forsvundet, og jeg tænker slet ikke på mad som jeg gjorde før i forholdet. Så det jo et klart tegn på det har været min trøst og grunden til jeg havde svært ved at tabe mig.

Men efter vi er gået fra hinanden forsvinder kiloene fra min krop. Jeg har overskud og energi til at spise sundt. Jeg vil gerne nå langt med min træning med Kevin og faktisk synes jeg at jeg har rykket mig hvergang i den positive retning, når jeg går fra en træning med ham, og for filan hvor er det fedt.

Så kære læsere, jeg lover jer at grunden til at jeg er lidt stille for tiden er fordi jeg har det rigtig dejligt. Selvom min mor sagde til mig, at det var så skønt endelig at se og høre mig glad igen. Det siger altså noget om hvor ked jeg var og har været længe!

Så lige nu – har jeg det bare freaking fucking fantastisk og nyder en hverdag hvor jeg smiler igen! :)

11

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Maj!