Jeg bliver simpelthen så træt over nogle mennesker

Hvordan er det at være veninde med mig?

I dag har jeg inviteret en af mine bedste veninder, Mie ind på bloggen så hun kan fortælle jer lidt om hvordan det er at være veninde med mig, samt hænge mig lidt ud ;)


Hej derude, jeg har simpelthen fået æren af at lege gæsteblogger! Jeg har aldrig prøvet det før, så jeg håber at i tager pænt imod mig :-D

Men først og fremmest vil i nok gerne vide hvem jeg er og hvorfor jeg nu pludselig dukker op her på bloggen.

Mit navn er Mie og i har nok ikke set så meget til mig på bloggen, instagram eller snap, men i har nok set mine børn poppe frem engang imellem, jeg er nemlig hende veninden med børn ;-) Mette er min bedste veninde og det er nu 9 år siden jeg blev ansat i den Super Best der havde en fantastisk blond medarbejder der skulle vise sig at blive brudepige til mit bryllup og gudmor til min første datter <3

Men nok om mig, nu til hvorfor jeg er her på bloggen. En ting er jo hvad Mette skriver om sig selv, hvad Mette synes kunne være sjovt var at lade jer læse om hvad en veninde ville skrive om hende, og nu er jeg spændt på om hun vil fortryde :p

mie

Der er nok ingen tvivl om at jeg synes Mette er en fantastisk dejlig person, hun er den der er tættest med mine børn (udover min mand, jeg og dagplejemor) hun er der altid for mig og min lille familie når vi har brug for det <3

Men i vil jo nok hellere høre om de lidt sjovere historier jeg har om hende, som f.eks. hvilken DRAMAQUEEN jeg synes hun kan være :p Vi var på et tidspunkt i byen hvor vi mødte nogle af mine venner der syntes det kunne være hylende morsomt at kaste os i storkespringvandet på strøget, da vi så kom op af vandet igen og snakkede med nogle forbipasserende lavede de fejlen og fortalte Mette at narkomaner smed deres brugte sprøjter i vandet. Mette blev helt panikken og fortalte mig nu hvordan hun følte at hun havde ramt noget og resten af natten var hun skrækslagen for at hun nu var blevet smittet med HIV og det hængte faktisk fat i hende i flere dage efter, jeg synes jo hun overdrev bare en liiiiiille smule :-D

Og når vi nu er ved fuldemands historierne kan vi lige så godt fortsætte, der er vidst ingen tvivl om at Mette er glad for billeder, både selfies eller andre tager dem af hende, men hun er heldigvis også rigtig sød til at guide veninder når hun skal tage billeder af dem, altså når hun ikke er ALT for fuld! Vi var på ferie i Tyrkiet og da vi kom tilbage på hotellet efter en bytur der bestemt ikke havde manglet våde varer valgte vi at det var tid til at tage billeder af hinanden, jeg tog en masse af Mette og guidede hende igennem forskellige poses for at få en masse gode, det blev tid til at bytte og da Mette skulle guide mig siger hun ”du skal lidt mere frem, nej ikke den vej frem” jeg prøver at forstå hende og spørger om hvilken vej frem hvor efter hun hurtigt rejser sig op og løber ud af værelset med hånden for munden, den dag i dag har jeg endnu ikke fundet ud af hvilken frem jeg skulle pose, haha!

Nok om fuldemands historier for denne gang, Mette er jo meget mere end min byturs veninde, når man er bedste veninder vil man jo også hinanden det bedste og man beskytter hinanden meget, hun har endda før lavet en dating profil til mig hvor fyrene skulle skrive med hende så hun kunne godkende dem før de fik lov til at skrive med mig, hun var nemlig ikke så vild med mit valg på mande fronten. Faktisk har hun aldrig kunne lide nogle af dem jeg har ses med, jeg har ikke kunne få en godkendelse ud af hende, og som den gode veninde jeg er, har jeg selvfølgelig datet dem alligevel haha! Faktisk godkendte hun heller ikke min mand til at starte med, der var flere ting hun ikke syntes var i orden, bl.a. at han var en gammel gris, haha! Men heldigvis har hun efterfølgende ændret mening om ham og har heldigvis godkendt ham alligevel <3

Men nu må jeg hellere slutte for denne gang, det blev vidst til et ret så langt indlæg, men hvem ved, måske jeg vender tilbage igen en anden gang hvis i har andre ting i vil vide om Mette set med en venindes øjne :)

mip

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver simpelthen så træt over nogle mennesker