Mine opskrifter

Første uge af Kom i gang med Mascha Vang

Jeg annoncerede i sidste uge at jeg ville starte på bogen/kuren: “Kom i gang med Mascha Vang” – jeg var simpelthen kørt fast, og jeg havde ikke længere motivation eller overskud, til at spise sundt eller træne. Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve dette, jeg kunne mærke jeg manglede en retning at gå efter, og efter min diætist tog en pause, så jeg derfor muligheden til det.

Jeg har skrevet mere uddybende om mine valg, omkring hvorfor jeg valgte denne kur – det finder du her.

Men da jeg jo offentliggjorde jeg ville starte på denne, var der flere af jer der skrev at i gerne ville have en update. Egentlig havde jeg bare tænkt jeg ville give en update efter 4 uger, da jeg ikke troede det havde interesse – men i tog fusen på mig. Så det skal i da få ;)

Status på første uge:

Den er faktisk gået rigtig godt, og jeg har været top motiveret og næsten holdt planen alle dage.  Tirsdag havde jeg dog en lang dag hvor jeg skulle ind til Bloggers Delight og have sat min blog op. Det havde jeg jo selvfølgelig ikke lige tænkt over, og havde derfor ikke mad med, typisk. Men heldigvis var der sandwicher, så jeg tog en enkelt med kylling og bacon. Så godt nok var der brød, men jeg tænkte det gik nok – jeg skulle i hvertfald ikke have dårlig samvittighed over det :)

Derudover har jeg i dag været til babyshower hos min bedste veninde, og hold da op det var hårdt da alle de lækkerier var på bordet og jeg kunne mærke cravings komme snigende. Men det jeg gjorde var så at sætte mig og spise min salat, så jeg blev mæt af den. Derfor tog jeg både lidt slik, frugt og chips, men holdte mig helt fra kage og sodavand. Og det er jeg sgu stolt af.

Jeg ved godt dette er en “kur” man skal følge, men jeg ved det er vigtigt jeg ikke er for striks overfor mig selv for så går der 3 dage også kan jeg slet ikke styre det. Det kan jeg her :)

Så derfor er det også vigtigt for mig at det ikke kun er en kur – jeg vil gerne forsøge at komme tilbage til de sunde vaner. Og derfor prøver jeg også at få det tilpasset til min hverdag så det ikke er for hårdt :)

Og så sidder nogle af jer sikkert og tænker, jamen Mette… Så virker det jo ikke – men det virker for mig og det er det vigtigste :)

Og jeg kan fortælle at jeg på en uge har smidt præcis 4 kg! 

Det var alligevel MEGET! Og jeg ved godt det ikke er fedttab, men væske. Men det siger måske lidt om hvor meget væske jeg havde i kroppen, hvilket jeg har haft brug for at tømme ud af :)

Så ja, i dag starter jeg med uge 2 – så nu er jeg spændt på næste uge :D

Hvis du har lyst til at prøve det – kan du købe bogen her

Indeholder affiliate links.

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.51.06 Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.51.19

 

6 kommentarer

 • Kathrine

  Super fedt med en opdatering 👍 jeg har længe ville prøve denne ‘kur’, men har været fuld af undskyldninger indtil videre (hvilket jo er typisk😉) Udover at veje dig (tillykke med det flotte resultat, det jo vildt!) – måler du dig så også, altså med et målebånd? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg kender det alt for godt… Dårlige undskyldninger har man ALTID nok af :D

   Ja det gør jeg, det fik jeg bare ikke gjort i søndags. Tænker at gøre det efter de 4 uger, altså for good :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sejt! :D Lækkert med update :) Og fedt, at du skriver at du faktisk har “trådt lidt udenfor stregerne” – det ville nemlig også ske, hvis jeg skulle følge den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Flot med tabet, Mette – og lækkert med en opdatering af din første uge. Jeg har selv bogen; fulgte den også, men opgav undervejs, da kost og træning blev for meget for mig på samme tid. Èn ting af gangen – i hvert fald for mit vedkommende. Jeg tænker dog, at jeg snart vil hive bogen frem igen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine opskrifter