#7 - Når livet ikke er nemt...

Fjerde uge af i gang med Mascha Vang

Indlægget indeholder affiliate links..


Så er 4 og sidste uge af Kom i gang med Mascha Vang (bogen kan købes her) færdig – ellers faktisk burde jeg først slutte på søndag. Men i og med jeg rejser til Rom i aften på en forlænget weekend, så gider jeg faktisk ikke være helt på den til søndag ;) I need my pizza and pasta.. HAHA! :D

Nå, men hvordan er det så gået? 

De 2 første uger var helt de uger jeg fulgte planen mest, og gav den fuld gas. De 2 sidste uger har været lidt mere løse, men stadig med fokus på sund kost og træning.

Og det er det der har været vigtigt for mig, for det her skulle ikke bare være en eller anden smart og fancy kur. Jeg kunne os godt tænke mig at jeg kunne forsætte det efterfølgende :)

Men faktisk synes jeg hverken det har været surt eller kedeligt – der har selvfølgelig været dage jeg har prøvet at lokke min kæreste til pizza (heldigvis sagde han nej) men det var ikke som før hvor jeg ikke kunne styre mine cravings og spiste alt for meget. Og selvfølgelig har der os været dage ind i mellem hvor det ikke har været sjovt og kedeligt, og hvor jeg har ”følt” sult. Men jeg tror ligeså vel det var fordi jeg var vant til at spise mere og snacke. Men jeg har lært at kunne ignorere sulten og finde ud om det reelt er sult eller kedsomhed

Jeg føler os jeg har mere energi og overskud til at træne – så det er fedt!

Jeg har hverken købt olier eller kosttilskud som Mascha anbefaler i bogen, så man kan også godt tabe sig uden de produkter. Jeg har ligeledes heller ikke fulgt træningsprogrammet, men blot trænet som jeg plejer :)

Derudover har jeg heller ikke holdt kostprogrammet fuldstændigt, jeg har både fået ost, brød, slik og pepsi max som er forbudte ting, og det hele gik sgu godt alligevel ;)

Og hvad er resultatet så?

Jeg har på 3 uger og 5 dage tabt følgende: 

KG: -5,5 kg 

CM: -22 CM 

Jeg ved godt jeg tidligere har skrevet 24 cm efter 2 uger, men jeg fandt ud af i morges at min kæreste havde lagt 6 cm til fordi jeg øverst havde skrevet et 6 tal? Aner ikke hvorfor :D Så efter 2 uger havde jeg altså tabt mig 18 cm ;) 

Det er rigtig fine resultater som jeg er stolt af! :) og tænker virkelig jeg er godt på vej nu! Nu vil jeg nyde nogle dage med god mad og is i Rom, også må vi fokusere på det sunde når jeg er hjemme igen!

Rigtig god weekend :-*

// TOP HERFRA //

Skærmbillede 2016-05-27 kl. 16.34.20 Skærmbillede 2016-05-27 kl. 16.34.08

 

1 kommentar

  • Alice

    Det er rigtig flotte resultater, Mette – jeg købte bogen, da den udkom og fulgte den i ca. tre uger, men så gik jeg død i det. Dog tænker jeg, at jeg sagtens kunne finde på at snuppe fire uger engang imellem – særligt, når jeg lige skal give kroppen og motivationen et boost :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#7 - Når livet ikke er nemt...