Hvad kan i anbefale?

Fine kjoler

Nu nærmer vi os snart december, det betyder julefrokoster, julehygge og fester i massevis. Jeg har derfor fundet en masse fine kjoler frem både til hverdag men også fest, og kjolerne er der også i større størrelser, så der burde være noget for enhver :)

Så se lige nogle fine kjoler <3 :)

Indlægget indeholder affiliate links..

picmonkey-imagepicmonkey-image-2picmonkey-image-3

// 1 – HER // 2 – HER // 3 – HER // 4 – HER// 5  – HER // 6 – HER // 7 – HER // 8 – HER // 9 – HER // 10 – HER // 11 – HER // 12 – HER //

Så der er lidt fine kjoler til jer :)

Faktisk har Ellos rigtig mange kjoler og andet tøj i store størrelser, bare lige et tip til jer :-*

3 kommentarer

 • Lina

  Jeg er med på, at du tjener penge på kliks ind på hjemmesider, men det ville være brugervenligt at skrive priserne på kjolerne, også selvom det måske vil mindske antallet af kliks videre ;) Jeg er stor fan af din blog, så det er blot et velmenende råd, personligt har jeg ikke råd til at give mere end 1000 kr for en kjole og jeg er nok ikke den eneste, der har det sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lina,

   Jeg tjener ikke penge på du klikker på de links, det jeg tjener på er hvis du køber noget derinde, så får jeg en lille procentdel af beløbet.

   Nu er det kun 2 af kjolerne der koster +1000 kr, de andre 10 er langt under, det er derfor jeg har fundet så mange forskellige, for så er der noget til alle prisklasser :)

   Men tak for tip, jeg tager det til mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Tak for dit svar Mette og for at opklare lidt om de der affiliate links (hvis det er rigtigt stavet!). Jeg under jer bloggere 100% at tjene lidt på jeres store arbejde, og er som sagt stor fan af din blog, så det var velmenende ment :) Netop fordi prisklasserne var så vidt fra hinanden, ville det have været hjælpsomt og på en eller anden måde, føltes det andet for mig lidt som “click bait”, men det et jo bare min personlige holdning.
   Men tak for inspiration til kjoler, du har en rigtig god smag ;) God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan i anbefale?