En vægttabs update :)

Ferietid! :)

Så blev det endelig min tur til at skulle på ferie – kæft jeg glæder mig!
Vi rejser i morgen aften hvor vi flyver til Rhodos. Jeg trænger virkelig til bare at komme ned og slappe af, blive lækker brun, spise is og god frugt, og selvfølgelig mad :)

Men hvad med alt det her vægttab jeg har gang i?

Jeg er i gang med at tabe mig, det vist ingen hemmelighed ;) – Men jeg har os lært at jeg skal nyde livet og ikke stresse over tingene, så jeg tager en ferie hvor jeg gør hvad jeg har lyst til og er det at spise is og pizza, så er det, det jeg gør. Jeg gider ikke forbyde noget, for så ved jeg at det er det jeg craver efter og overspise af det fordi det er forbudt. Det gider jeg ikke ud i! :)

Jeg har tænkt mig og træne dernede, og det er udelukkende fordi jeg er blevet glad for at træne igen. Vi har booket et hotel med trænings rum og holdtræning. Det skal være mit eftermiddags/aften break inden vi går ud og spiser, sådan gjorde vi da vi var i Tyrkiet og det fungerede perfekt for mig – så kunne man svede lidt mere efter man har ligget hele dagen og svedt i solen ;)

Jeg vil da selvfølgelig tænke over min kost dernede, men jeg vil ikke lade det styre min ferie og det har sådan jeg har det :)
Nogle dage vil jeg nok spise fornuftigt og andre dage vil det være super lækkert og usundt. Vi ser hvad der sker, jeg gider virkelig ikke planlægge at jeg skal være så super sund og fit, fordi så bliver det en belastning og sådan skal det IKKE være!

Jeg gør præcis som jeg har lyst til og nyder min ferie! <3 :)

Jeg lavede for nogle år siden et indlæg om hvad man kunne træne på ferien, det program kan jeg desværre ikke i år da min ankel stadig driller! Men det kunne være det kunne inspirere nogle af jer? I FINDER DET HER!

2014-11-03 06.22.46

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vægttabs update :)