Projekt #cardiouge28

FÆRDIG MED #CARDIOUGE28

Så kom vi til fredag – jeg må ærligt indrømme at da jeg postede billedet omkring min udfordring med #cardiouge28 på instagram, troede jeg der ville være 1 eller 3 stykker med på dette, ikke mere end det.

Men hold da op en overvældende feedback! over 200 opslag på #cardiouge28 og en masse friske piger, samt lidt mænd var med på denne udfordring, og flere beder om en #cardiouge29 (nu må vi liiige se om jeg kan holde til det)

Men jeg gennemførte i dag min sidste dag i projektet – det var et mål jeg satte mig søndag aften at i denne kommende uge skulle jeg træne 5 gange i træk, med cardio da min ankel stadig er øm.

Men i forbindelse med depression har jeg flere gange sagt at nu skal jeg klare det og det, og det! Men fejlet gang på gang, fordi jeg ikke kunne følge med. Så derfor er det virkelig med stor stolthed jeg kan sige at jeg fucking gennemførte projektet! Med 5 dages cardio i træk! Hold kæft hvor er jeg altså stolt af mig selv!

Og for lige at slutte af med et brag, tog jeg da lige 1 time og 10 minutter på crosstraineren i dag – og forbrændte over 1000 kalorier! BUUUJAAAR!!

10529664_10203036487206244_1746650921_n

 

Jeg vil ærligt sige – at alle mine skønne følgere har den største del i jeg gennemførte! Der var flere dage hvor jeg overvejede kraftigt at blive hjemme, fordi jeg bare ikke overskue det! Men jeg kom fandeme afsted og fik forbrændt mine kalorier, pga jeres billeder, støtte og tags – så var jeg jo nød til at tage mig sammen!
Så tusind tak til jer der støttede mig! :) <3

Efter den hårde træning stod den på lækker selvforkælelse i form af god frokost til mig selv:

10524416_10203036532127367_873752458_n

Nu står den på lækker grill mad med kæresten og afslapning! :)  God weekend til jer alle! <3

6 kommentarer

 • Jeg så dig i fitness i dag, og du stod godt nok længe på den crosstrainer. Jeg trænede på et tidspunkt ved siden af dig og håbede vi ville blive færdige ca. samtidigt så jeg kunne lykønske dig med gennemføringen af ugen, sejt gået!

  Det må blive en anden gang jeg får lov til at komplimentere dig i virkeligheden, så i dag bliver det bare her: skidegodt gået! Du er sej!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Ja, endte med at stå der i en time og 10 minutter, ved ikke lige hvad der skete for mig! :)

   Men ej hvor sjovt, hvor stod du cirka henne og hvornår? Det kan være jeg kan huske at have set dig! Men ellers var din tanke rigtig sød, og jeg ville være blevet virkelig glad :)

   Men ja nu træner vi jo så i samme center – så du må endelig komme og sige hej! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • VILDT gået! Jeg synes at det er så hårdt på den maskine, især fordi der ikke sker noget som helst og man bare kan se sekunderne tikke langsomt afsted imens man lider ;)

   Jeg stod lige til venstre for dig, på maskinen ved siden af. Var der kun i 14 minutter, da det var min cardiospurt efter styrketræningen :D Så hvis du så en pige på maskinen til venstre for dig, der tonsede afsted og lignede en der skulle dø til sidst, så har du set mig ;)

   Og ja, det vil jeg gøre hvis jeg ser dig igen – og jeg ikke afbryder en god omgang cardio :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Det var derfor jeg stod med håndklæde over – ellers ville jeg satme ikke kunne holde ud at stå der så længe….. :D

   Det siger mig ikke lige noget – men jeg havde jo os fuld fokus og skænderi med mig selv i hovedet :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superfint indlæg, Mette! Det er en rigtig god ide at kickstarte vægttabet igen med cardio. Det dur bare :-)
  Lige en lille ting: Cardio er blot engelsk for konditionstræning :-)

  Håber det bedste for dig.

  /Trine Theodora

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Ja – håber bestemt også jeg kan se resultater når jeg skal vejes næste gang! :)

   Haha, fedt – jeg troede bare det var et finere ord, men tak for info! :)

   Og tak for det, jeg håber du nyder New Zealand :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt #cardiouge28